Yazın TYT çalışmak için program önerisi

Quagmire

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070
11'den 12'ye geçiyorum. TYT netlerim 75 civarında paragrafım falan fena değil. Matematikte sıkıntı çekiyorum biraz, sebebi geometri ve 9 10'dan hatırlayamadığım konular. Zaten TYT fen çoğu kişide olduğu gibi hatırlamıyorum pek. Bu yaz çalışmak için program yapacağım ama kafam epey karışık. Ne zaman TYT fen çalışmalıyim veya fen çalıştığım sürece başka bir şeye bakmadan mı devam etmem gerekiyor? Ders programını nasıl yapmalı veya hazırda ders programı varsa önerebilirseniz sevinirim. Benim gibi bu yaz TYT fen çalışacak olan veya önceden sınava girmiş tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Burda kimse sana net bir şekilde bu konu hakkında yardımcı olamaz dostum, herkesin ilerlemesi gereken yol, aşması gereken patika başka oluyor. Tavsiyem bir koçluk hizmetinden yararlanman.

Burada kimse sana net bir şekilde bu konu hakkında yardımcı olamaz dostum, herkesin ilerlemesi gereken yol, aşması gereken patika başka oluyor. Tavsiyem bir koçluk hizmetinden yararlanman.

Haklısınız hocam. Belki en azından birkaç tavsiye alırım edasıyla açtım konuyu. Danışacağım birkaç kişi var.

Fende zorlandığını söylemişsin. Sana ufak bir tavsiye olarak verebileceğim, Fizik için Altuğ Güneş, Biyoloji için Fundamentals kanallarına göz atarsan muhtemelen onlarla birlikte çalıştığında daha bir kolay ilerlersin.

Kaç saat çalışmayı planladığınızada bağlı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…