Öncelikle Arduino vb bileşenlerin olduğu bir proje yapmak istiyorum, para sıkıntım yok 3D baskı alacağım bir cihazım var aklımda 3D printer projesi var fakat 2 tane olduğu için uğraşmak istemiyorum CNC ploter yaptım sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Çok çok basit bir proje istemiyorum?
Öncelikle Arduino vb bileşenlerin olduğu bir proje yapmak istiyorum, para sıkıntım yok 3D baskı alacağım bir cihazım var aklımda 3D printer projesi var fakat 2 tane olduğu için uğraşmak istemiyorum CNC ploter yaptım sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Çok çok basit bir proje istemiyorum?
Amatör roketçiliğe başlayın isterseniz hocam. Biz arkadaşlarla düşünüyorduk.
Fakat biraz dikkatli olunması gerekiyor. Yakıt yapayım derken de patlayıcı yapmamalı, çünkü bilmeyerekten yakıt diye gübre bombası yapımı öğrenebilirsiniz
Amatör roketçiliğe başlayın isterseniz hocam. Biz arkadaşlarla düşünüyorduk.
Fakat biraz dikkatli olunması gerekiyor. Yakıt yapayım derken de patlayıcı yapmamalı, çünkü bilmeyerekten yakıt diye gübre bombası yapımı öğrenebilirsiniz
Hocam şahsen çok kolay özellikle 3D printeriniz ve bolca elektrik bilginiz varsa. 2 tane kimyasal (bir de bunlardan bir tanesi bildiğiniz şeker) kolayca roket yakıtı elde edebiliyorsunuz. Gelişmiş kısım çok daha ilerilerde. Fakat başka bir şey istediğiniz için slot makinesi benzeri bir şey önerebilirim.