Yazın yapılabilecek iş önerisi

txch00

Hectopat
Daha fazla  
Yaz tatilinde vaktimi boşa harcamak yerine çalışmak istiyorum. 17 yaşında öğrenciyim. Dil sınıfında okuyorum ve ingilizcem orta seviyelerde. Alanya'da yaşadığım için turizm gelişmiş durumda. İyi maaşlı, iş saatleri esnek olan, yapması zevkli işler var mı?

Otelde çalışmaktan başka seçeneğiniz pek yok.

Edebiyat hocası da aynı şeyi demişti. Bana uyar aslında. Hem yeni insanlar tanıyorsun hem de her şey sınırsız; yemek, eğlence vs vs. dedi.

@TechnoMisafir12 Otelde işe girmenin/alınmanın şartları nedir acaba, biraz bilgilendirir misin?

Son düzenleme:

Pek bir şartı yok. 18 yaşında olduğundan sigortalı çalışabilir misin emin değilim. Belboy olarak çalışabilirsin. Bavul ve müşterilerin eşyalarını taşıyacaksın. Bu yüzden güçlü olmalısın. Her zaman müşterilerle otele kadar ilgilenmelisin ve iyi iletişim kurmalısın. Yönetim, personellere karşı her zaman iyi bir tavırla olmazlar. Özellikle turistler ve turist çocuklarına içten içe sinir olursunuz. Yinede her zaman güler yüzlü olmak zorundasınızdır. Eğer otelde çalışacaksanız gerçek duygularınızı bir süre kenara bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Maalesef bazı şeyleri başarmak için bazı türemelere bir süre katlanmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…