Yazın Yapılabilecek Süper Fantastik Şeyler

Saol Jira. Twitter kurucusu Jack Dorsey'in illüstrasyonu.

Senin avatarlar da hep cellat gibi yahu.

Ürküyor insan.d
Sicorpion işte, ne yapacaksın. Sosyal beni böyle tanıdı, o yüzden değiştirmeye pek sıcak bakmıyorum. Gittiği yere kadar Michael Bey.

Benim avatarım çok minnoş
Ya aslında doğruyu söylemek gerekirse ceza yiyecek bir şey yaptığımda moderatörler belki kedinin masumluğuna kanarlar da ban atmazlar diye koydum, aslan işe yaramıyordu.

Benim avatarım çok minnoş
Ya aslında doğruyu söylemek gerekirse ceza yiyecek bir şey yaptığımda moderatörler belki kedinin masumluğuna kanarlar da ban atmazlar diye koydum, aslan işe yaramıyordu.
Ban atacak moderatör masum kedi medi tanımaz. Gözü dönmüştür.

Yamaç paraşütü yapmak, poligonda atış yapmak, kamp yapmak, motorlu ulaşım araçlar harici bir şey kullanarak başka illere gitmek,dalış yapmak, uçaktan atlamak... Bir de globali bıçaklamak.

Teşekkürler.

Sonraki avatarım: James Bond'daki M olacak. Hani şu görevleri veren yaşlı bayan vardı ya.

Acayip bir karizması var.

Bayan ama ne yapalım.

Erkek gibi zaten.

Bu arada senin dediğin en mantıklısı.

Mikail Bey de demişti.

Kullanıcı zınk diye hatırlıyor.

Beni kimse hatırlamaz.

Dost bu videoda aslında doğanın ne olduğunu anlatmaya çalışıyor ama yazında işe yarar .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SM-A510F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…