Yazısız Mavi Ekran Hatası

208222

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar. Son birkaç ay içerisinde sistemimde tuhaf sorunlarla karşılaşmaktayım. Daha öncelerinde ekranın pembe karelerle dolup donması, şimdi de yazısız mavi ekran vermesi...

ASUS GPU Tweaker II programından kendi profilimden birine (1220 MHz ayarlı profil) geçerken yaşadım sorunu. Ekran kartım ASUS STRIX RX 480 O.C modeli. Garantisi yok. Haliyle garantiye yollama durumu da yok. Servise yollamayı düşündüm, fakat sorunu çok nadir yaşıyorum bir şey yok diyerekten geri yollayabilirler.

Yaşadığım sorunun fotoğrafını alta koyuyorum.
IMG_20190718_005646(1).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Son birkaç ay içerisinde sistemimde tuhaf sorunlarla karşılaşmaktayım. Daha öncelerinde ekranın pembe karelerle dolup donması, şimdi de yazısız mavi ekran vermesi...

ASUS GPU Tweaker II programından kendi profilimden birine (1220 MHz ayarlı profil) geçerken yaşadım sorunu. Ekran kartım ASUS STRIX RX 480 O.C modeli. Garantisi yok. Haliyle garantiye yollama durumu da yok. Servise yollamayı düşündüm, fakat sorunu çok nadir yaşıyorum bir şey yok diyerekten geri yollayabilirler.

Yaşadığım sorunun fotoğrafını alta koyuyorum.Eki Görüntüle 417309
Biostan ayarları resetle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı