Yazlığa internet bağlatmak için ISS önerisi

Makaleler
2
Yer
Sakarya
İyi günler. Yazlığımıza internet bağlatmak istiyoruz fakat sürekli açık kalmasın, yalnızca mayıs'tan eylül'e kadar açık kalsın istiyoruz. Açık kalmadığı zamanlar da para ödemeyelim istiyoruz.

Ayrıca 16 Mbps'yi geçmeyecek şekilde ve modem dahil hangi ISS'leri önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet gibi taahhüt olmayan bir ISS ile anlaşmanız sayesinde sonradan kapattırabilirsiniz.

Türk Telekom'da bildiğim kadarıyla tek hattı süreli olarak yazlığa taşıyabiliyorsunuz.
Müşteri hizmetleri ile görüşün derim.

Yazlık internet paketi sadece türk telekomda var diye biliyorum. Yoksa taahhütsüz firmaları her sene dilekçe ile aç kapa yapmanız gerek. Bu da her sene aktivasyon ücreti çıkması demek. Yazlık İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom bu kampanya her sene aynı gün açılıp süre sonunda kapanıyor. Sürekli dilekçe verme olayı ve port kaybetme riski yaşatmıyor.

Ayrıca belki fixnet 300 güne kadar dondurma yaptığı için yaz başında açılıp, telefon üzerinden yaz sonunda dondurma yaparak kullanılabilir.

TurkNet birkaç gün önce böyle bir özellik getirdi. Faturaya ek 35 TL ile istediğiniz yerde kullanabiliyorsunuz aynı üyeliği. Aç kapa yapmaya gerek kalmıyor.
Millenicom destek ile görüştüm, aylık 79 TL'ye taahütsüz olarak bağlayabilirlermiş. Tabii alt-yapı varsa. Modem olarak da kendileri veriyorlarmış. Sizce modemleri nasıldır? Bir de Türk Nete bakayım.

Millenicom'un modemini kullandım. Kısa sürede ısınıp 5K ping yapan çok ilginç bir modem. İnternet servisleri de modemden farklı değildi. Asla tavsiye etmem. Ve tahhütsüz bağlatırsanız yüklü miktarda kurulum ücreti alıyorlar. TurkNet'e bakabilirsiniz fena değil. Tavsiyem NetSpeed. Hem kurulum ücreti çok düşük, hem tahhütsüz. Harika bir internet.

Hocam Türk Telekom 3 aylık modem dahil 561 TL tuttu. Ayrıca müdürlükte beklerken de 3 tane modem arızası geldi. Modemleri çok kalitesiz sanırım.

Ben şu an diğer ISS'lere bakayım diyorum. Aklımda Türk Net ve NetSpeed var.

Aktivasyon ücreti ne kadar tutar sizce?

Evet benim de türk telekomun verdiği modem 3 ayda bozuldu. Zyxel servisi yıldırım çarpmış, bizlik bir şey yok gibi şeyler saçmalayıp tamir etmedi. Kesinlikle alınmamalı.
Onun yerine bunu aldım kullanıyorum şu an. Onların verdiği modemi almak zorunda değilsiniz.

Diğer isslerin verdiği modemden de çok bir şey beklememek lazım. Ayrıca onlar da dsl bağlantıda modem kiralama yapmıyorlar. Yine satın almak gerekecek.
Türknet'te 108TL, Netspeed'de 100TL aktivasyon ücreti varmış. Bunu ekleyince türk telekomla hemen hemen aynı fiyata geliyor, telekomda kurulum veya aktivasyon ücreti yok.

Türknet ve netspeedin istediğiniz zaman açıp kapama avantajı var sadece ama onda da her sene imzalı belgeleri kargoyla göndermeniz gerek. Üstelik o bölgede kullanıcı sayısı artarsa seneye "port yok" diyerek hattı açmama ihtimali var.

Ayrıca bana göre telekomun en büyük avantajı teknik servisi. Küçük ve merkeze uzak bir yerde olmama rağmen kamyonun birisi telefon kablosunu koparınca hemen ertesi gün gelip ücret almadan onarım yaptılar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…