Yazlığa internet bağlatmak için ISS önerisi

Hocam ben kapatma yapmayacağım. 6 ay donduracağım. Onun dışında 3 ay başka il, diğer 3 ayda da başka ilde olmak üzere kullanacağım. Böyle yapınca tek ödeyeceğim fiyat nakil ücretiymiş. 108 TL olduğunu söylediler. Onun dışında aylık 100 TL. Alt yapım 70 mbps 10 upload desteklediği için pek Türk Telekom kullanasım yok.

Nakil konusunda da bu port olayı geçerli midir?
 
O zaman en uygun seçenek türknet görünüyor. Netspeed veya millenicom en fazla 3 ay donduruyormuş. Telekomun 6 aylık paketi zaten nakil olmuyor.
Port kaybetme ihtimali nakilde de geçerlidir ama bu durumda yapacak pek bir şey yok. İki ilde iki ayrı 3 aylık yazlık abonelik açılabilir belki ama değmez yani. Ayrıca 70mbps için en uygunu yine türknet.

Edit: 108tl tek sefer nakil ücretiymiş. Siz her sene 2 kere taşıyıp 216 tl ödeyecek ve hep nakil işleminin bitmesini bekleyeceksiniz. Bu durumda dediğim gibi 2 ayrı 3 aylık türk telekom yazlık aboneliği düşünülebilir
 
Diğer ile bağlamam şart değil aslında. Maksimum 6 ay dondurabiliyormuşum. Ben 3 ay yazlıkta, kışın da köyde duruyorum. Köyde de internetim yok. Yazlıkta 3 ay boşa fatura ödemek yerine 216 TL ödeyip köyde de kullanmak bana biraz daha mantıklı gelmişti aslında.

Türk telekomda ise, bugün bağlatsam tarifem bugünden itibaren başlayıp, 3 ay sonra bitmek üzere başlıyormuş. Ben zaten 2 haftaya döneceğim. Bana şu an internet şart. O yüzden Türk telekom bana biraz ters oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…