Yazlık Eve İnternet Önerisi

Konuştum bu gayet iyi fakat fiyatları sabit değilmiş yani daha sonrasında 150 lira olan paket 300-400 lirayada çıkabilirmiş. NetGSM hakkında bir bilginiz var mı?
yani zam konusunu bilmiyorum ama kullananlar gördüm bir sıkıntı duymadım. bu zam konusu her taahhütsüz firmalarda olabilir bazıları 6 ay sabit fiyat garantisi felan verebiliyo onlarada bakmak lazım. ayrıca yeni zam gelmiş mi gelecek mi müşteri hizmetleri daha iyi bilir

Şu aralar T.Telekom altyapısından hizmet veren alternatif ISS'ler arasında bildiğim kadarıyla taahhütlü paket veren yok. Sadece T.Telekom (TTNet var). Belki TV yayınıyla birlikte D-Smart paketi olabilir ama bunlar bela bir kuruluş oldular. Comnet, peşin ödemeli sistemle İnternet Hizmeti veriyor. TTNet'den 1 yıllık paket alıp bir yıl içinde 6 aya kadar dondurma hakkınız var (ama dondurulan sürelerde de birşeyler alıyorlar). Ayrıca 1 yılı aktif olarak tam kullanmanız gerekiyor. Yani diyelim bu yıl 1 yıllık taahhütlü aldınız ama 6 ay kullandıktan sonra 6 aylığına dondurdunuz. Kalan 6 ayı da gelecek yıl kullanmak durumundasınız (ama başta taahhüt verdiğiniz aynı fiyatla...).

Şu aralar T.Telekom altyapısından hizmet veren alternatif ISS'ler arasında bildiğim kadarıyla taahhütlü paket veren yok. Sadece T.Telekom (TTNet var). Belki TV yayınıyla birlikte D-Smart paketi olabilir ama bunlar bela bir kuruluş oldular. Comnet, peşin ödemeli sistemle İnternet Hizmeti veriyor. TTNet'den 1 yıllık paket alıp bir yıl içinde 6 aya kadar dondurma hakkınız var (ama dondurulan sürelerde de birşeyler alıyorlar). Ayrıca 1 yılı aktif olarak tam kullanmanız gerekiyor. Yani diyelim bu yıl 1 yıllık taahhütlü aldınız ama 6 ay kullandıktan sonra 6 aylığına dondurdunuz. Kalan 6 ayı da gelecek yıl kullanmak durumundasınız (ama başta taahhüt verdiğiniz aynı fiyatla...).
D-Smart kullanmıştım. Kesinlikle katılıyorum bela bir kuruluştu kendileri.

Peki evdeki ASUS DSL N14U model modemim bu Gigaspeed'deki 100Mbps'yi destekler mi yoksa 35 Mbps'lik olanını mı alayım?
Bu soruma cevap alabilir miyim?

Son düzenleme:
Konuştum bu gayet iyi fakat fiyatları sabit değilmiş yani daha sonrasında 150 lira olan paket 300-400 lirayada çıkabilirmiş. NetGSM hakkında bir bilginiz var mı?
Netgsm de iyidir. Fakat bağlatacağın adreste Kablonet altyapısı var ise neden tercih etmiyorsun. Sabit fiyat garantili her eve kablonet kampanyası var. turksatkablonet.com/kampanyalar fiyatıda makul. Modem kiralama yapmazsan 40 TL ücreti düşürebilirsin.

Arkadaşlar mevcut aboneliği yazlık eve taşıyacaktım fakat olmuyormuş. Bu yüzden yeni abonelik alacağım. TürkNet altyapısı yok maalesef. Bana önerebileceğiniz ucuz bir internet sağlayıcısı var mı? 3 aylık veya 6 aylık istemiyorum. Normal paketlerden olsun ve kota limiti olmasın.
TürkNet altyapısı yoksa Türk Telekom altyapısı da yoktur o zaman. Türkcell sorgulayın oda yoksa Kablosuz süperbox gibi paketlere bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı