Yazlık için internet tavsiyesi

EvrimK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an yazlıkta Turkcell Superbox kullanıyorduk ancak hem defalarca kotasını aşıp yüksek faturalar ödedik hem de başka bir yerde lazım olduğu için yazlıktan söküp başka bir yere götürmemiz gerekti. Dolayısıyla şu an yazlıkta internet yok ve herkes kendi mobil internetini kullanmak zorunda ancak bu da bir müddet idare edebiliyor. Burada çok kalmadığımız için 1-2 ay taahhütlü veya taahhütsüz internet aramaktayız. Altyapı sorgusu yaptığımda şimdilik bir sıkıntı görmedim, birçok firmanın altyapı servisi bulunuyor gözüküyor. TurkNet veya 3 ay taahhütlü Türk Telekom bulunuyor ancak TurkNet 600; Türk Telekom 800-900 TL. Bu kadar pahalı istemiyoruz. Millenicom (hiç kullanmadığım bir firma) baktığımda ayda 260 TL ancak ilk kurulum ücreti yansıtıyorlar. Şu an bir tek ona sıcak bakıyorum ancak hiçbir karar veremedim. Siz ne önerirsiniz? Popüler firmaların (Turkcell/TT vb) yazlık interneti paketleri var mı? (TT kaldırmış)

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…