Yazlıkta kullanmak için internet sağlayıcısı tavsiyesi

BullyMaguire

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım mühendisi
Arkadaşlar bayram için yazlığa gitmeyi düşünüyorum ve bayramda vize ve ödevler için çalışmam gerekiyor. Geçen sene Türk Telekom'un internetini kullanıyordum ve 50Mbps hız veriliyordu bana. Sizce hangi operatöre geçiş yapmalıyım?
Not: TurkNet altyapı sorgulama 78Mbps diyor altyapım için.

Türk Telekom paket olarak satış yapıyor, TurkNet ise alabildiğin hızı sabit fiyata veriyor karar sizin. Ama eğer orada uzun süre kalmayacaksanız taahhüt yaptırmanıza gerek yok taahhütsüz bir firmaya geçmenizi öneririm.

Ben de TurkNet'i düşünüyorum ama 140 lira olmuş ondan dolayı biraz tereddüt ettim ama başka sağlayıcılar da varsa tavsiyelere açığım teşekkürler bunu değerlendireceğim

Şunu bilin Türk Telekom pişmanlıktır aşırı ilgisiz müşteri temsilcisi ve sayamadığım bir sürü şey daha. TurkNet geçin. 50Mbps'ye 160 TL ödüyorduk 2021 Temmuz ayında kurtulduk bir şekilde Türk Telekom'dan.
Superbox kullanabilirsiniz. Her yere goturursunuz ayrica.

Superbox yerine Redbox daha mantıklı. Birinde sınırsız tarife 600 birinde 300(en son gördüğum rakamlardı).

Vodafone Redbox'ın sınırsızını bireysel kullanıcıya değil işyeri olanlara sunuyor.

Ben de geçen sene Türk Telekom'la epeyce uğraştım altyapıdan eve kablo çekmek için çok uğraştırdılar ama bu sene muhtemelen TurkNet'e geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…