bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.290 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #11 Muas dedi: Hocam yanlış anlamayın da, koskoca kralın yardımcısı nasıl halka açıklama yapıyor? Genişletmek için tıkla... Muas dedi: Beğenmedim, 100 üzerinden 1. Genişletmek için tıkla... O kadar yazıdan kralın yardımcısının halka açıklama yapmasına mı takıldınız? Ayrıca niye yapmasın, yardımcı sonuçta.
Muas dedi: Hocam yanlış anlamayın da, koskoca kralın yardımcısı nasıl halka açıklama yapıyor? Genişletmek için tıkla... Muas dedi: Beğenmedim, 100 üzerinden 1. Genişletmek için tıkla... O kadar yazıdan kralın yardımcısının halka açıklama yapmasına mı takıldınız? Ayrıca niye yapmasın, yardımcı sonuçta.
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 26 Eylül 2024 #12 bdxmrz dedi: O kadar yazıdan kralın yardımcısının halka açıklama yapmasına mı takıldınız? Ayrıca niye yapmasın, yardımcı sonuçta. Genişletmek için tıkla... Benim hevesim kolay kırılıyor yapmaktan vazgeçtim fakat teşekkür ederim cevabın için hocam.
bdxmrz dedi: O kadar yazıdan kralın yardımcısının halka açıklama yapmasına mı takıldınız? Ayrıca niye yapmasın, yardımcı sonuçta. Genişletmek için tıkla... Benim hevesim kolay kırılıyor yapmaktan vazgeçtim fakat teşekkür ederim cevabın için hocam.
Muas Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 613 26 Eylül 2024 #13 bdxmrz dedi: O kadar yazıdan kralın yardımcısının halka açıklama yapmasına mı takıldınız? Ayrıca niye yapmasın, yardımcı sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bir yazıda detaylar önemlidir. Kralın yardımcısı, Kraldan sonra en önemli kişidir. Bu kişinin suikast riskini alarak özellikle savaş vakti halkın önüne çıkmasını bekleyemeyiz.
bdxmrz dedi: O kadar yazıdan kralın yardımcısının halka açıklama yapmasına mı takıldınız? Ayrıca niye yapmasın, yardımcı sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bir yazıda detaylar önemlidir. Kralın yardımcısı, Kraldan sonra en önemli kişidir. Bu kişinin suikast riskini alarak özellikle savaş vakti halkın önüne çıkmasını bekleyemeyiz.