JoKER_06 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 216 16 Ağustos 2025 #1 YBS bölümüne başlayacağım, o yüzden yeni bir laptop alacağım. Kesinlikle Mac al diyen de vardı; “Mac alma, işte bölümdeki bazı ödevleri vs. yapman gereken uygulamalar açılmıyor” diyen de oldu. O yüzden arada kaldım. Böyle bir durum olur mu?
YBS bölümüne başlayacağım, o yüzden yeni bir laptop alacağım. Kesinlikle Mac al diyen de vardı; “Mac alma, işte bölümdeki bazı ödevleri vs. yapman gereken uygulamalar açılmıyor” diyen de oldu. O yüzden arada kaldım. Böyle bir durum olur mu?
Quartmo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 576 Çözümler 5 16 Ağustos 2025 #2 Mac işletim sistemi sıkıntı çıkarabiliyor bence alma hem Mac'e vereceğin paraya başka laptopa verip daha fazla performans alabilirsin. Artı 0 Eksi
Mac işletim sistemi sıkıntı çıkarabiliyor bence alma hem Mac'e vereceğin paraya başka laptopa verip daha fazla performans alabilirsin.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #3 Gereksiz işler normal bir laptop al geç. Artı 0 Eksi