YBS için Macbook Air alınır mı?

1Merci

Femtopat
Daha fazla  
Yönetim Bilişim Sistemleri için M4 işlemcili MacBook Air almayı düşünüyorum, merak ettiğim konular var. Mesela ısınma sorunu var mı? Aynı anda VS Code, Spotify, YouTube, WhatsApp gibi uygulamaları açar mı, LoL oynatır mı, bataryası nasıl ve 256 GB'lık depolama ve 16GB RAM yeterli mi?

Coding ve basit işler için cidden bu kadar para vermeye gerek var mı ki? Şarj gibi şeyler önemliyse, başka tabii ki.

Aynı anda VS Code, Spotify, YouTube, WhatsApp gibi uygulamaları açar mı
Açar.
LoL oynatır mı
Oynatır.
bataryası nasıl
Batarya ve kullanım süresi iyi.
256 GB'lık depolama ve 16GB RAM yeterli mi?
Ultra işler yapmayacaksan yeterli. Harici disk ile depolamaya ileride çözüm getirebilirsin.

Tamamen iş odaklı kullanacaksan 16 gb ram yetersiz gelmeye başlar. Air ısınıp gücünü kısar. Ama standart işler için gayet yeterli. Hatta m4 yerine m1-m2 bile bakabilirsin.

Coding ve basit işler için cidden bu kadar para vermeye gerek var mı ki? Şarj gibi şeyler önemliyse, başka tabii ki.
aslında laptopum var daha 5 ay önce aldım gayet de memnumum macde pek sevmem zaten sadece şarj işi hoşuma gidiyor benimki gaming laptop bataryası çok gitmiyor ve bir sürü kablo sorunu sizce ne yapmalıyım macbooka geçmeli miyim

ya işte kararsızım macbook da sevmem ama sırf bataryası ve küçük kablolu olması ilgimi çekiyor

ya işte kararsızım macbook da sevmem ama sırf bataryası ve küçük kablolu olması ilgimi çekiyor
Ozaman m1 - m2 falan varsa onlardan alın bence. Minimum masrafla deneyimler ve hoşunuza gitmezse satarsınız. Hatta pil devri düşük ikinci el yakarsanız sıfır zararla satarsınız. Piyasası windows laptoplar gibi değil. Satarken kâr bile edebilirsiniz.

bilgilendirmen için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…