YBS mi, Bilgisayar Programcılığı mı?

2 yıl bilgisayar programcılığı okuyup dgs ile geçeceğime 2 yıl mezuna kalıp çalışıp iyi bir üniversite kazanırdım mantıklı olan o.
Mezuna kalmak biraz sıkıntı olacak benim için o yüzden ilk senemde gitmek istiyorum.

Birkaç sorum olacaktı cevaplarsaniz çok memnun olurum.
1- Anadolu üniversitesinde YBS bölümü dersleri mufradet vs... Ne ağırlıklı yüzdelik olarak vermemiz gerekirse. (örneğin:%10 iktisat, %20 bilişim/Yazılım gibi)
2- üniversitenin uzaktan internet ortamında sağladığı kaynaklar dersleri geçmek için yeterli mi?
3- YBS bölümünde derslerin kitapları vs... Varsa bunları başka şehirlerde olsakta temin edebilir miyiz?
4- Anadolu üniversitesinde YBS açık öğretim olarak uzaktan okumayı tavsiye eder misiniz?
5- matematik dersleri zor oluyor mu?
6- bilgisayar programcılığından DGS ile YBS'ye geçince kaçıncı sınıftan başlanıyor, zorunlu dersler kaç tane olur ve bu dersleri vermek zor olur mu?

Hocam merhaba görür müsünüz bilmiyorum ama 2 Yıllık Dokuz Eylül Üniversitesi uzaktan veya yüzyüze bilgisayar programcılığı okur isem DGS ile açıköğretimden ybs girersem hangi dersleri almak zorunda olurum? bunu yapmanın bana ne gibi faydası var? sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim

2 yıl bilgisayar programcılığı okuyup DGS ile geçeceğime 2 yıl mezuna kalıp çalışıp iyi bir üniversite kazanırdım mantıklı olan o.

Herkesin imkani ayni degil, bu sartlari goz onunde bulundurarak konusun.

Dm den size ulaşabilir miyim hocam

Kesinlikle okunmaz. Maalesef açıköğretim diploması özel sektörde sorun yaratıyor, YBS örgün okunursa gerçekten kaliteli bir bölüm ancak açık öğretim diploması birçok şirket için iş ilanlarında filtreden elenme sebebi.

Selamün aleyküm bende bilgisayar programciliği düşünüyorum ama bu anadolu üniversitesinde lisansa tamamlama olayını sizde duydum nasıl oluyor peki biraz bilgi verir misiniz rica etsem?

Selamün aleyküm bende bilgisayar programciliği düşünüyorum ama bu anadolu üniversitesinde lisansa tamamlama olayını sizde duydum nasıl oluyor peki biraz bilgi verir misiniz rica etsem?

DGS ile kazanabilirsin ancak açıköğretim diploması işe alımlarda sorun oluyor çoğu şirket filtreden açıköğretim mezunlarını eliyor. Eğer örgün okumayacaksan YBS’yi açıktan falan okuma. Boşa zaman kaybı olur. Ama örgün okursan YBS oldukça iyi bir bölüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…