YBS mi bilgisayar programcılığı mı?

Bazoyun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şu an YBS okuyorum. 1.sınıf bitti. Fakat ben hem okuduğum yerden dolayı (Selçuk YBS merkezde değil.) Hem de işletme derslerinden dolayı açık öğretime geçip iyi bir üniversitenin merkez kampüsünde örgün olarak bilgisayar programcılığı okumak istiyorum. İlgilendiğim yazılım alanında iş yapan bir tanıdığım var. Açıktan YBS okurken bir yandan da bilgisayar programcılığının stajını orada yapmayı düşünüyorum. Okul bitince nasip olursa da orada çalışmak istiyorum. Benim aklımdaki plan kısaca bu. Sizin eklemek istediğiniz bir şey ya da vermek istediğiniz bir tavsiye var mıdır?

Çoğu Anadolu üniversitesindeki YBS'ler işletme gibi, anlaşılan Selçuk'ta da böyle ve sizi anlıyorum. Fikriniz bence mantıklı.

Çoğu Anadolu üniversitesindeki YBS'ler işletme gibi, anlaşılan Selçuk'ta da böyle ve sizi anlıyorum. Fikriniz bence mantıklı.

Bu 2 yarıyıl boyunca aldığım tek yazılım dersi veri yapıları ve algoritma. Ayrıca orada okumanın bana çok bir şey katacağını düşünmüyorum. Bilgi, yönlendirme, network gibi konular açısından.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…