YBS okunur mu?

Ellaa00

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, YKS'ye az bir süre kalmışken aşırı panik yaptım çünkü hâlâ ne yapmak istediğimi bilmiyorum bir hedefim yok. Normalde psikoloji ya da pdr istiyordum fakat çok mezunu var artı olarak özelde okuyacağım babam psikoloji okuyacaksan okuma daha iyi dedi, haklı olabilir. Asıl konuya geliyorum İİBF bölümleri dısında sanırım tüm bölümler boş o yüzden YBS aklımı çeldi. Bölüm hakkında çok bir bilgim yok. Matematik çok ağırlıklı mıdır (nefret ederim çünkü), önü açık mıdır, nasıl bir bölümdür beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkür ediyorum.

Hem yazılım hem de işletme derslerini veriyor diye biliyorum, aşırı derece zor bir matematik görmezsin. Aslında nereye gidersen git üniversite bittiğinde direkt iş bulman aşırı zor kendini geliştirmeye bakıyor eğer yazılım seviyorsan okurken yazılım öğrenebilirsin ve öyle iş bulursun yani onun dışında her bölüm aslında sana bakıyor. İşletme kısmını çok bilmiyorum fakat bankalarda analizci olarak çalışanları duymuştum. Son olarak önünün açık olup olmaması da bir çok iş imkanı sunduğu için bence açık.

Hem yazılım hem de işletme derslerini veriyor diye biliyorum, aşırı derece zor bir matematik görmezsin. Aslında nereye gidersen git üniversite bittiğinde direkt iş bulman aşırı zor kendini geliştirmeye bakıyor eğer yazılım seviyorsan okurken yazılım öğrenebilirsin ve öyle iş bulursun yani onun dışında her bölüm aslında sana bakıyor. İşletme kısmını çok bilmiyorum fakat bankalarda analizci olarak çalışanları duymuştum. Son olarak önünün açık olup olmaması da bir çok iş imkanı sunduğu için bence açık.
Anladım, çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı