Arkadaşlar, uluslararası ilişkiler bölümünden memnun olmadığım için yatay geçiş yapacağım. Kafamda şu bölümler var:
YBS (İstanbul)
Beslenme ve diyetetik (İstanbul)
Bilgisayar programcılığı (İzmir/istanbul)
Bilgisayar programcılığı bence. Ancak bölümden mezun olup, yurtdışında dil öğrenimi yapmanız daha mantıklı olabilir. Ben de aynı bölümden mezun olup, dediğim şekilde yapmıştım.
Bilgisayar programcılığı bence. Ancak bölümden mezun olup, yurt dışında dil öğrenimi yapmanız daha mantıklı olabilir. Ben de aynı bölümden mezun olup, dediğim şekilde yapmıştım.
Bir Vakıf Üniversitesindeki %50 burslu veya %100 burslu YBS'ye yatay geçiş yapıldığında burs verme inisiyatifi, yatay geçiş yapılacak Vakıf Üniversitesinde diye biliyorum.
Kastettiğim ui bölümünden mezun olup, yurtdışında 1-2 yıl öğrenim görmeniz. Mesela ben Çin'e gitmiştim, 2 yıl orada öğrenime devam ettim. Tavsiye ederim.
Bilgisayar programcılığında bir şey öğretmiyorlar. Ön lisans diplomasında da zaten üniversitenin prestijine bakmıyorlar. Yani bilgisayar programcılığını boş ver. YBS olabilir. Marmara ve boğaziçinde var onlarda en iyisi zaten.
Bir Vakıf Üniversitesindeki %50 burslu veya %100 burslu YBS'ye yatay geçiş yapıldığında burs verme inisiyatifi, yatay geçiş yapılacak Vakıf Üniversitesinde diye biliyorum.