Oğuzhan40
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, eşit ağırlık 12. sınıf öğrencisiyim ve insan kaynaklarında stajyerlik yapıyorum çocukluğumdan beri bilgisayar ile haşır neşir oldum bir ara tasarım yapmaya başladım ve derslere odaklanmam gerektiğinden bıraktım.
İngilizcem yeterli seviyede var ancak yurt dışına çıktığımda zorlanacağım için Üniversite'ye geçtiğimde İngilizce kursuna'da yazılacağım.
Sorum şu ki eşit ağırlıkta ilgimi çeken bölüm grafik tasarım ancak acabamı diyeceğim bir diğer bölüm'de YBS.
Hem iş ortamı hem de yurt dışı imkanı açısından YBS daha önde. İş bulma, maaş açısından eşit ağırlıktaki en iyi bölümlerden bile önde olduğu görünüyor.
Hedefim eşit ağırlık 30k yapmak sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
İngilizcem yeterli seviyede var ancak yurt dışına çıktığımda zorlanacağım için Üniversite'ye geçtiğimde İngilizce kursuna'da yazılacağım.
Sorum şu ki eşit ağırlıkta ilgimi çeken bölüm grafik tasarım ancak acabamı diyeceğim bir diğer bölüm'de YBS.
Hem iş ortamı hem de yurt dışı imkanı açısından YBS daha önde. İş bulma, maaş açısından eşit ağırlıktaki en iyi bölümlerden bile önde olduğu görünüyor.
Hedefim eşit ağırlık 30k yapmak sizce nasıl bir yol izlemeliyim?