YD iPhone 13 mini alınır mı?

Hypnoss53

Hectopat
Daha fazla  
Düz modelle arasında 2200 gibi bir fark var. Bu farkı vermeye değer mi?

Farka değer.
Batarya-ekran farkı mevcut. 13 mini bataryası pek tatmin etmeyecektir.

Anladım peki 128 günümüz ve önümüzdeki en kötü 4-5 sene için nasıl bir depolama tercihi olur? Fotoğraf ve video çekimleri şu an için pek yapmasam da aklımı karıştırıyor o konu.

Düz model çok daha mantıklı mini olan çok küçük ve bataryası daha az gider. Küçük ekran seviyorsanız mini de alınabilir.

128 İdeal yetecektir size.
Çıkabilirseniz 256 alsanız ilaç olur. Ama şart değil.

Eğer oyun oynamıyorsan sorun olmaz ama aşırı mini ben sevmedim, 14 Plus aldım PUBG için akıyor gidiyor.

14 seviyesine çıkmam zor çıksam bile düz modeline kadar anca ama o da mevcut durumda imkansız duruyor.

Düz model çok daha mantıklı mini olan çok küçük ve bataryası daha az gider. Küçük ekran seviyorsanız mini de alınabilir.
Küçük ekran kullanmayalı uzun yıllar oluyor elime almadan bunun kararını veremem fakat arada kaldığım konu 2200 verip vermemek.

Küçük ekran kullanmayalı uzun yıllar oluyor elime almadan bunun kararını veremem fakat arada kaldığım konu 2200 verip vermemek.

2200 düz model için değer hem ekranı daha ideal bir boyutta hem de bataryası daha uzun gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…