Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.157 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Aralık 2022 #11 ReloadingData dedi: Androidede oluyorsa cok iyi olur. 2 tane taşırsın ama en azından iPhone dersin Genişletmek için tıkla... Benim bildigim Android'de olmuyor. Programi varsa bilemem. iCloud uzerinden yapiyor onu Apple. Ben telefonuma gelen aramayi MacBook veya iPad'imden cevaplayip konusabiliyorum.
ReloadingData dedi: Androidede oluyorsa cok iyi olur. 2 tane taşırsın ama en azından iPhone dersin Genişletmek için tıkla... Benim bildigim Android'de olmuyor. Programi varsa bilemem. iCloud uzerinden yapiyor onu Apple. Ben telefonuma gelen aramayi MacBook veya iPad'imden cevaplayip konusabiliyorum.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.902 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #12 Bende de iPhone SE 2016 yurtiçi var. Yanına bir 2. el yurtdışı almak istiyorum. Yurtdışı olanı çok sonraları kayıt ettirebiliyor muyuz? CesurBiri dedi: 14'ü uçak moduna alın ve Wi-Fi üzerinden SIM takılı bir modele bağlanın. Sonrasında 4-5 saniye gecikmeden sonra gelen her arama 14'e gelecek. Ama ana telefonun şarjı falan biter ise 14'ün arama ve mesajlaşma özelliğini vs kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arama yapamıyoruz ama değil mi? Bide Mesajlar ve Whatsapp YD olanda kullanamıyoruz, doğru mudur? Son düzenleme: 10 Aralık 2022
Bende de iPhone SE 2016 yurtiçi var. Yanına bir 2. el yurtdışı almak istiyorum. Yurtdışı olanı çok sonraları kayıt ettirebiliyor muyuz? CesurBiri dedi: 14'ü uçak moduna alın ve Wi-Fi üzerinden SIM takılı bir modele bağlanın. Sonrasında 4-5 saniye gecikmeden sonra gelen her arama 14'e gelecek. Ama ana telefonun şarjı falan biter ise 14'ün arama ve mesajlaşma özelliğini vs kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arama yapamıyoruz ama değil mi? Bide Mesajlar ve Whatsapp YD olanda kullanamıyoruz, doğru mudur?
C CesurBiri Picopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 2 10 Aralık 2022 #13 go ask alice dedi: Bende de iPhone SE 2016 yurt içi var. Yanına bir 2. el yurt dışı almak istiyorum. Yurt dışı olanı çok sonraları kayıt ettirebiliyor muyuz? Arama yapamıyoruz ama değil mi? Bir de mesajlar ve WhatsApp yd olanda kullanamıyoruz, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır ne alakası var? Ana telefon olduğu sürece her şey yapılabiliyor.
go ask alice dedi: Bende de iPhone SE 2016 yurt içi var. Yanına bir 2. el yurt dışı almak istiyorum. Yurt dışı olanı çok sonraları kayıt ettirebiliyor muyuz? Arama yapamıyoruz ama değil mi? Bir de mesajlar ve WhatsApp yd olanda kullanamıyoruz, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır ne alakası var? Ana telefon olduğu sürece her şey yapılabiliyor.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.902 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #14 CesurBiri dedi: Hayır ne alakası var? Ana telefon olduğu sürece her şey yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sanki bir yerde öyle okudum yoksa bilgim yoktu hocam teşekkürler.
CesurBiri dedi: Hayır ne alakası var? Ana telefon olduğu sürece her şey yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sanki bir yerde öyle okudum yoksa bilgim yoktu hocam teşekkürler.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #15 Bende yurt dışından aldım ve hattı taktım. Henüz kayıt ettirmedim ama hali hazırda kullanmaktayım.