YDS sınavına çalışmak için önerdiğiniz kaynak veya Online kurslar var mı?

enes1125

Hectopat
YDS sınavına hazırlanacağım ama hangi kitapların iyi ya da hangi Online kursların iyi olduğunu bilmiyorum. Daha önce denediğiniz memnun kaldığınız kurs ya da kitaplar hangileri?

YDS Time kullandım. Haftalık program veriyorlar ve günlere bölerek çalışıyorsunuz. Tavsiye ederim, diğer kurslara göre daha uygun fiyatlı olduğu halde kitap da göndermeleri beni başta şüpheye düşürmüştü ve internette de yazılan fazla yorum yoktu. Öncesinde Modadil denedim ve memnun kalmadım, boşuna uzatmışlar her şeyi. YDSTime daha kısa anlatımla daha akılda kalıcı hale getiriyor. Öncesinde temelim de olduğu için sınav kazık da olsa 92.5 almayı başardım. Günlük kafadan 4 saat ayırırım derseniz alın, yoksa almayın zaten boşa gider paranız.

Bilgi için teşekkür ediyorum. Günlük çalışacak vaktim var. Araştırırken YDS time sayfasını görmüştüm. Çok kişi de öneriyordu. Şimdi birebir tecrübe etmiş birinden duyunca daha da emin oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz ya da numaraları var arayabilirsiniz. Ben aklımdakileri arayıp yarım saat konuşarak gidermiştim. Rehberlik hizmeti de aynı şekilde, istemeseniz de hoca aklınızdaki soru işaretleri gitsin diye konuştukça konuşuyor, netleştiriyor. İçerikleri de beğendim, kitapları da videoları da gerçekten faydalı.

Peki YDS'ye çalışmış birisi olarak sizce böyle bir kursa kesin olarak gerek var mı yoksa YouTube'daki dersler ve kitaplarla da YDS kazanılabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…