YDT çalışarak İngilizce öğrenilir mi?

casper1881

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Ben sayısalcıyım. YDT'ye girmeyeceğim fakat İngilizce çok önemli hayatta. Ondan İngilizce öğrenmek için YDT videoları izlesem gelişir mi? Yahut nasıl geliştirebilirim? İşin üniversite hazırlığa kalmasını istemiyorum açıkçası.

Hiç bilmiyorsan gelistirir ama universite hazirliga kal. İhtiyacin olmasa bile kal. Hazirlik bir gecis donemi gibi oluyor, arkadas ortamin oluyor, farkli bolumlerden insanlar taniyorsun cevren oluyor. Bolume gore daha rahat oluyor, kacip bataga filan gidiyorsun etkinlik filan yapiyorsun. Bolumde bu kadar rahat olmuyorsun sinav bitmiyor cunku.

YDT videolarında hocalar temel şeylerin zaten bilindiğini varsayarak anlatır. Eğer temelde sıkıntınız varsa bu şekilde geliştirmeniz zor olur.

Yok hocam hazırlık okuyacağım zaten. İngilizce işinin o raddeye kalmasını istemiyorum şu an halledeceğim demek istedim.

O videolar grammer kısmını öğretiyor siz konuşmak için istiyorsanız öğrendiklerinizi pratik yapmanız lazım ve sadece İngilizce ile yetinmeniz doğru olmaz hocam. Ekstra bir dil daha seçmenizi öneririm.

İşte lise İngilizce sınavlarından ortalama notlar alan bir öğreni kadar biliyorum.
O videolar grammer kısmını öğretiyor siz konuşmak için istiyorsanız öğrendiklerinizi pratik yapmanız lazım ve sadece İngilizce ile yetinmeniz doğru olmaz hocam. Ekstra bir dil daha seçmenizi öneririm.
Çok haklısınız da işte daha İngilizce yok ki adam akıllı diğer dile nasıl atlıyayım.

İşte lise İngilizce sınavlarından ortalama notlar alan bir öğreni kadar biliyorum.

Çok haklısınız da işte daha inglizce yok ki adamakıllı diğer dile nasıl atlıyayım.

Dile atlayın demiyorum birisini yaparken bir tane daha yapmaya başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…