YDT fullemek için öneriler

RK800

Decapat
Geçen sene 68 net yapmıştım.
Privilege, Modadil, Marvel ve MEB'in denemelerini çözmüştüm. Konuları da YDSpublishing Marvel setinden yapmıştım.

Şimdi yine çalışıyorum ve 80 sorunun hepsini yapmak istiyorum. Önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene 68 net yaptıysanız ciddi eksiğiniz yok demektir. Öncelikle eksikliklerinizi tespit edin. Yanlışlarınız nereden çıkıyor? Günlük olarak okuma yapmanızı da tavsiye ederim. En önemlisi de bu. Reading yaparak bağlacı, tenseyi, kelimeyi bir arada çalışmış olursunuz.

Geçen sene 68 net yaptıysanız ciddi eksiğiniz yok demektir. Öncelikle eksikliklerinizi tespit edin. Yanlışlarınız nereden çıkıyor? Günlük olarak okuma yapmanızı da tavsiye ederim. En önemlisi de bu. Reading yaparak bağlacı, tenseyi, kelimeyi bir arada çalışmış olursunuz.
Çok teşekkür ederim

@275713
@Yulaf
@strigoi
@syybile
@Quantum9
Hocalarım fullemek için tavsiyeleriniz var mı?🙂
Vocab için hangi kitabı veya ne önerirsiniz?
Zira geçen dönem en büyük eksiğim oydu.(5 sorudan 2 si yanlış)
Normalde readingten 15 soruda 14 doğrum çıkardı sınavda 12 ye düştü onun için ne yapabilirim?
Herşeye açığım ve yardıma ihtiyacım var😐çok teşekkürler.

Çok teşekkür ederim

@275713
@Yulaf
@strigoi
@syybile
@Quantum9
Zira geçen dönem en büyük eksiğim oydu.(5 sorudan 2 si yanlış)
Normalde readingten 15 soruda 14 doğrum çıkardı sınavda 12 ye düştü onun için ne yapabilirim?
Herşeye açığım ve yardıma ihtiyacım var😐çok teşekkürler.
@275713 hocam bişey yazın😐

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.

@275713
@Yulaf
@strigoi
@syybile
@Quantum9
Zira geçen dönem en büyük eksiğim oydu.(5 sorudan 2'si yanlış)
Normalde readingten 15 soruda 14 doğrum çıkardı sınavda 12'ye düştü onun için ne yapabilirim?
Her şeye açığım ve yardıma ihtiyacım var😐çok teşekkürler.

@275713 hocam bir şey yazın😐
Vallahi hocam benim etki alanım değil ÖSYM ama 68 netle eksiğiniz yok demektir ben kitaptan ziyade YouTube'dan çalışmanız taraftarındayım ama illa kitap derseniz vacobun size uygun kitapını seçip alın başarılar dilerim geleceğiniz bu ülkede pek parlak değil ÖSYM'de hile hurda çok torpil hele ki çok umarım sizin gibi azimle çalışan gençler daha iyi yerlere gelir hakkınızı alırsınız başarılar dilerim.

Vallahi hocam benim etki alanım değil ÖSYM ama 68 netle eksiğiniz yok demektir ben kitaptan ziyade YouTube'dan çalışmanız taraftarındayım ama illa kitap derseniz vacobun size uygun kitapını seçip alın başarılar dilerim geleceğiniz bu ülkede pek parlak değil ÖSYM'de hile hurda çok torpil hele ki çok umarım sizin gibi azimle çalışan gençler daha iyi yerlere gelir hakkınızı alırsınız başarılar dilerim.
Hocam bir insan bir konuya çok hakim olmayıp bu kadar güzel anlatamazdı.
Teşekkür ederim belki teknik öğrenemedim ama ders iştahım kabardı😀

@Yulaf hocam sıra sizde plzzz😀

Son düzenleme:

@Yulaf hocam sıra sizde plzzz😀
Çok incesiniz çok kibarsınız sizin gibi öğrencilere sizin gibi gençlere inanın çok ihtiyaçımız var çok duygulandırdınız beni Atatürk'ün işte vatanı emanet edecek gençler sizlersiniz umarım hep böyle güzel pırıl pırıl gençler bu vatana hayırlı olur ama maalesef torpil hile hurda yapan çok oluyor malum hükümetin yalakaları kara para aklayanlar hakkınızı yiyen çok olacak ama yılmayın pes etmeyin gençler onlar sizin önünüze hile hurda ile kapatmaya çalışcak ama siz sakın pes etmeyin dik durun her şeyden önce Allah var neyse gelelim kuru fasulyenin faydalarına dediğim gibi hocam yok doping hafızaymış yok oymuş buymuş bunlara o kadar para vermeye gerek yok YouTube'dan çalışsanız yeter bir de size uygun vacob kitaplarını alın böyle size yakın olanı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı