YDT için çalışma tavsiyeleri

729024

Centipat
Bu sene 11 oldum. Dil seçtim. Dershaneye gitmiyorum sadece matematikten ders alacağım. YDT hakkında açıkçası hiçbir fikrim yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Hangi kaynaklar daha iyi olur kolay-orta-zor olarak.
  • Neleri çalışmalıyım, hangi soru tarzı daha çok soruluyor?
  • Önemli grammar konuları hangileri?

More to read serisi var 4'lü kitap halinde satılıyor okumanı geliştirmek için kullanabilirsin paragraf sorularında yardımı dokunur. Grammarı ise okuldan da halledebilirsin derslerini veriyorlardır genelde fakat ben yine de kendim çalışmak istiyorum dersen YouTube'da berk Hoca'nın grammar kampı var orayı tavsiye ederim. Soru tarzları ise karışık YDT'nin her konuya hakim olman lazım fakat anlaman iyiyse zaten geri kalanlar da kolay halloluyor.

Birkaç hafta önce bu sene çıkan YDT İngilizce de çıkan sorulara bakınmıştım, çok anlamamıştım ama doğruydu yani.

Birkaç hafta önce bu sene çıkan YDT İngilizce de çıkan sorulara bakınmıştım, çok anlamamıştım ama doğruydu yani.

Onlara o gözle bakma. Sınav anında zaman yüzünden bir soruda takılsan bile strese giriyorsun. Bol bol YDT denemesini zamana karşı çözmelisin. YDT'de zamanla yarışacaksın 80 soruya 120 dakika var. Özellike paragraflarda takılırsan oradan çok vakit kaybedersin ve bu da seni strese sokarak diğer sorulara vericeğin yanıtların doğruluğunu bozar.

Deneme olarak ne alabilirim peki.

Akın Dil'in denemelerini öneririm. Fakat daha yeni başladığın için direkt deneme ile çalışman gereksiz olur.

Ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…