YDT için kaynak önerisi

victoryyy

Hectopat
Daha fazla  
Iyi aksamlar, EA sinifindayim fakat hedefim Mütercim-Tercümanlik, okul notlarim su an iyi gidiyor, problemim yok. Ayni zamanda evde kendi basima calisiyorum. Grammer için YouTube yeterli oluyor, farkli kaynaklar var İngilizce kaynaklari da takip ediyorum. Fakat kesinlikle al dediginiz kaynaklar varsa önerebilirsiniz, reading icin Reader At Work alip hemen bitirmeyi planliyorum, bunun disindaki soru bankasi önerileriniz varsa önerirseniz çok sevinirim.

Dilko winner ve YDS publishing privilege setlerini kullanıyorum sınav için en iyi kaynaklar bence.

YDS publishing privilege alabilirsin denemeleri biraz zorlar ama geliştirir

Dilko winner ve YDS publishing privilege setlerini kullanıyorum sınav için en iyi kaynaklar bence.
Fiyati çok tuzlu duruyor hocam, alternatif öneriniz var mi? Set halinde olmasina gerek yok.

Fiyati çok tuzlu duruyor hocam, alternatif öneriniz var mi? Set halinde olmasina gerek yok.

https://www.amazon.com.tr/Strategies-Video-Çözümlü-Bankası-Değişebilir/dp/6257602394/ref=asc_df_6257602394/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=550735174456&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=1151390845863431579&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012801&hvtargid=pla-1668231995470&psc=1&mcid=485297408c683ee2bd79922bdf6ede77

Bunları bende kullanıyorum iyi kaynaklar. Bakabilirsin. Amazon linki nedense çalışmıyor copy paste yap.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam, zaten konu anlatımlarını şu anda Benim Hocam'dan izliyorum, işime yarayacaktır. Ek olarak Mesut Koyuncu diye bir kanala denk geldim, iyi konu anlatıyor. Biliyor olabilirsiniz, iyi çalışmalar. Teşekkürler tekrardan.

ben genelde deneme çözüyodum.Evet YDS biraz tuzludur onun yerine Modadil önerebilirim şuanki fiyatlar nasıl pek bir bilgim yok.Modadil de kalitelidir

Benim hocam falan hiç izlemedim.Ama Tac dil kursunun videolarını önerebilirim erkek bir hoca anlatıyo detaylı şekilde bakmanı öneririm

Hocam aslında internette PDF şeklinde var korsan olarak.Çoğu YDT öğrencisi öyle çıkartıyo.Aynı şekilde ben de öyle yapmıştım.İstanbulda yaşıyorsanız uygun bir fiyata çıktı alabilirsiniz diğer şehirlerde var mı bilmiyorum ama mutlaka vardır.

Reading için Dilko YDS Reading kitabını önerebilirim.Beni inanılmaz şekilde geliştirmişti.Linkini bırakıyorum: Dilko Yayıncılık Yds Reading Question Bank Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:
Hocam genel olarak İngilizce ile alakalı olan kitaplar pahalı maalesef. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…