YDT için özel ders alınır mı?

Osmannefe55

Centipat
Daha fazla  
YDT için özel ders alınır mı? Yoksa kendim mi çalışayım? Ailem özel ders olmadan yapamazsın diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapamazsın diye bir şey yok hocam istersen yaparsın her şey sana kalmış özel ders alıp çalışmasan da yapamazsın özel ders almadan da calısmasan yapamazsın.

Eğer iki senede az da olsa çalıştıysanız evet, sonuç alabilirsiniz.
Fakat unutmayın ki özel ders alsanız dahi, kazanmak için yine çok çalışmaya ihtiyacınız var.

Eğer iki senede az da olsa çalıştıysanız evet, sonuç alabilirsiniz.
Fakat unutmayın ki özel ders alsanız dahi, kazanmak için yine çok çalışmaya ihtiyacınız var.
Bazı denemelerde 55 net bazı denemelerde 35 net yapıyordum

Yayından yayına fark olur.

Iyi bir çalışmayla yapılmayacak iş değil. Hem bilgi, hem sistem öğreten bir öğretmen tercih edin. Sadece İngilizce bilgisi değil, ÖSYM ve YDT/YDS sistemine hakim olmalı.

Yayından yayına fark olur.

Iyi bir çalışmayla yapılmayacak iş değil. Hem bilgi, hem sistem öğreten bir öğretmen tercih edin. Sadece İngilizce bilgisi değil, ÖSYM ve YDT/YDS sistemine hakim olmalı.
Hocam peki gereklimi özel ders almak evde kendim yapmam zormu olur dilden mezun oldum zaten

Bununla ilgili bir şey söylemem sizi tanımadan mümkün değil

Ilk iki senede az da olsa çalıştıysanız tek başınıza da olabilir.

Özel derse sadece anlamakta zorlandığınız bölümler için gidebilirsiniz, mesela çeviri ya da örneğin cümle tamamlama gibi.

Bu sene dershaneye gitmeden geçen sene gittiğime göre daha iyi sonuç yapmıştım. Eğer nelere çalışcağınızı bilirseniz kendinizde çalışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…