YDT için reading at work kitabı alınır mı?

YunusSah

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 2024 YKS sınavına gireceğim ve YDT netlerim şu an 30 net civarlarında YouTube'dan baktığıma göre reader at work adlı kitap varmış sormak istedim sizce alınır mı? Ve bu netlerden nasıl 70'lere ulaşabilirim kitap olur tavsiye olur verebilirseniz çok sevinirim bu arada reader at work ün 2 tane kıtabı var ben 2. olanı almayı düşünüyorum 1. kitap çok kolay geldi bana son metinlerde kolay geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
YDT netelerimi 20den 70lere çıkarmamda ELS, YDS Publishing, Modadil'in kaynakları yeterli olmuştu. Bahsettiğin kitap senin netine göre iyi olur al çöz hızlı bitirirsin zaten. Ayrıca maalesef yabancı dilden sınava girenler için YDT artık pek bir şey ifade etmiyor çünkü sınava girip hedefi olanlar zaten minimum 65-70 net yapıyor. Bu durumda sınavı kazandıran TYT oluyor. Elinden geldiğince matematik ve türkçeye yüklen ama ingilizceyi asla bırakma. Aradaki dengeyi çok iyi kurman lazım. Ben 1 yılımı sadece ingilizcemi geliştirmeye verdiğim için ve TYT'ye yeterli vakti ayıramadığım için ilk yıl kazanamadım.

Sence 1 senede hem TYT hem de YDT halledilir mi aslında mezuna kalmakta çok sıkıntı yok ama 1 sene kalmak istemem.

Sence 1 senede hem TYT hem de YDT halledilir mi aslında mezuna kalmakta çok sıkıntı yok ama 1 sene kalmak istemem.
O tamamen senin çalışmana bağlı. Benim 11.sınıfım pandemiye gelmişti ve 1 yıl boyunca hiç ders çalışmadım ve ingilizcem çok kötüydü. 12.sınıfta anca toparladım. Mezuna kalmayı dert etmezsen her türlü 2.yılda iyi bir yer kazanırsın eğer sıkı çalışırsan. Ama zaten mezuna kalıcam diyip bu yılda işleri sıkı tutmazsan diğer yılında gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…