YDT için zor kaynak önerisi

RK800

Decapat
Privilege, yökdil, YDS, modadil YDS'leri, ve dpels çözdüm bildiğiniz zor kaynak öneriniz var mı?

Akın Dil olabilir, piyasada bir numaradır ve soruları da sınava yakın oluyor oldukça.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akın Dil olabilir, piyasada bir numaradır ve soruları da sınava yakın oluyor oldukça.
Hocam dilcisiniz galiba(biraz öyle hissettim)
Her konuda tavsiyeleriniz var bir de çok yönlülüğünüz müthiş.
Konuya dönersem galiba Akın dil strateji kitabı alacağım.
Teşekkürler.(gerçekten çünkü dil ile ilgili kimse birşeyler yazmıyor)

Gerçekten Akın Dil'in her kitabı güzeldir, geliştirir. 2000 YDS soru bankası, 40 Advanced Test kitaplarını alabilirsiniz. Sizi zirveye çıkarır. Eğer okuma yapmak için bir kitap arıyorsanız da Reading Plus da olabilir. Okuma kitabına para vermek istemiyorum diyorsanız da yabancı sitelerin tüm haberleri olur, onlar da geliştirir ve Wikipedia İngilizceye giriş sağlayın, oradan doğa, bilim; kısacası YDT'de çıkabilecek, anlaşılması güç ve zor metinleri İngilizce olarak okumayı deneyebilirsiniz. Bunların hepsi artı olarak döner. Sınava son bir ay gibi bir süre kaldığında da çıkmış YDS, YÖK-Dil ve YDT sorularını kendinize deneme şeklinde ayarlayın günlük bir tane şeklinde. Sınavdaki değişimi kendiliğinden göreceksiniz Tabii, bu süreç içerisinde TYT'yi de boşlamayın, boşlarsanız da her ne kadar YDT'nin tamamını doğru yapsanız da hiçbir anlamı olmaz.

Sağolun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…