hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 27 Aralık 2024 #11 mertkrdmr dedi: TYT m de fena değildi ancak kontenjanlar düştü Ankara'ya olan ilgi arttı maalesef ODTÜ elt gelmedi Genişletmek için tıkla... 2025'de ne olur sizce? ODTÜ elt hedefliyorum bende. Kac siralama yapmistiniz?
mertkrdmr dedi: TYT m de fena değildi ancak kontenjanlar düştü Ankara'ya olan ilgi arttı maalesef ODTÜ elt gelmedi Genişletmek için tıkla... 2025'de ne olur sizce? ODTÜ elt hedefliyorum bende. Kac siralama yapmistiniz?
M mertkrdmr Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #12 hogwartscanavarı dedi: 2025'te ne olur sizce? ODTÜ elt hedefliyorum bende. Kac siralama yapmistiniz? Genişletmek için tıkla... 9K Bilemiyorum hocam sınava bağlı benim bir arkadaş fulledi TYT'si benimle aynıydı 6 k yaptı mesela çok değişiyor.
hogwartscanavarı dedi: 2025'te ne olur sizce? ODTÜ elt hedefliyorum bende. Kac siralama yapmistiniz? Genişletmek için tıkla... 9K Bilemiyorum hocam sınava bağlı benim bir arkadaş fulledi TYT'si benimle aynıydı 6 k yaptı mesela çok değişiyor.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 27 Aralık 2024 #13 mertkrdmr dedi: 9K Bilemiyorum hocam sınava bağlı benim bir arkadaş fulledi TYT'si benimle aynıydı 6 k yaptı mesela çok değişiyor. Genişletmek için tıkla... OBP'de değiştiriyor. Senin OBP kacti? Birde TYT'den kac net yapmistiniz hocam toplam?
mertkrdmr dedi: 9K Bilemiyorum hocam sınava bağlı benim bir arkadaş fulledi TYT'si benimle aynıydı 6 k yaptı mesela çok değişiyor. Genişletmek için tıkla... OBP'de değiştiriyor. Senin OBP kacti? Birde TYT'den kac net yapmistiniz hocam toplam?