Bu daha çok sana kalmış ama ben daha ağır yolu seçip günde 2 hatta zorlayabilirsem 3 deneme çözüp fırsat buldukça da kelime tekrarıyla sınavda 73 net yapmıştım. Bu netler 2018 de falan çok daha değerliydi de gitgide bozdular değerini. Bana kalırsa okuma + deneme üzerinden gitmek güzel olur ama dediğim gibi senin zevkine ve çalışmana nasıl geliyorsa öyle yapmak. Potansiyel olarak fulleyebilecek bir durumda gibisin, hataların tek bir noktada kümelenmemiş. Ben 65 netleri geçemezdim, sınavın sonlarına doğru bunalıp hatalar yapmaya başlardım ve 80 soru çözüp hepsini doğru yapmak psikolojik olarak zor gelirdi, daha sonra potansiyel olarak fire vermeden tüm sınavı çözebileceğimi fark ettim, o zaman o düşüncenin de yardımıyla 70 üstüne atlayıp daha düşmedim.
2017 ve öncesinde 50-60 netler bile çok değerliydi, şimdi neredeyse fullemek gerekiyor, biz pek TYT çalışmadan sadece İngilizceyle atlattık ama şu an zor, TYT'ye de ağırlık vermeni tavsiye ederim.
Bu arada kimisi deneme çözmeye çok temkinli yanaşıyor da bence o kadar nazik olmaya gerek yok, çok deneme çözünce artık denemeler çocuk oyuncağı gibi gelmeye başlıyor. En son Mart'ta YDS'ye girdim, uzunca süredir deneme çözmemiştim, sınav eziyet gibi geldi ve bunaldım. Oysaki bol deneme çözdüğüm zamanlar ister YDS ister YDT çok kolay gelirdi.