idarkwarrior Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 Bu sene YDT sınavına gireceğim, grammer konusunda bir sıkıntım yok ama reading ve kelime konusunda pek iyi değilim, bunun için bana kaynak kitap önerebilecek birisi varsa çok sevinirim.
Bu sene YDT sınavına gireceğim, grammer konusunda bir sıkıntım yok ama reading ve kelime konusunda pek iyi değilim, bunun için bana kaynak kitap önerebilecek birisi varsa çok sevinirim.
H Hüseyyinn Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 29 10 Ocak 2025 #2 Kesinlikle ELS Yayınları ve YDS Publishing yayınlarından şaşmamalısın. Bu kaynakların kitaplarına yönel, sınav odaklı tamamen. Els English Language Studies English Through Reading Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kesinlikle ELS Yayınları ve YDS Publishing yayınlarından şaşmamalısın. Bu kaynakların kitaplarına yönel, sınav odaklı tamamen. Els English Language Studies English Through Reading Fiyatı, Yorumları - Trendyol
idarkwarrior Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #3 Hüseyyinn dedi: Kesinlikle els yayınları ve YDS publishing yayınlarından şaşmamalısın. Bu kaynakların kitaplarına yönel, sınav odaklı tamamen. Els English Language Studies English Through Reading Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Modadil yayınları nasıl peki onu da bayağı öneriyolardı.
Hüseyyinn dedi: Kesinlikle els yayınları ve YDS publishing yayınlarından şaşmamalısın. Bu kaynakların kitaplarına yönel, sınav odaklı tamamen. Els English Language Studies English Through Reading Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Modadil yayınları nasıl peki onu da bayağı öneriyolardı.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 10 Ocak 2025 #4 Akın Dil ve Modadil öneririm.
idarkwarrior Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #5 Gutierrez dedi: Akın dil ve Modadil öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Modadilin hangi kitabını önerirsiniz çünkü bayağı çeşidi var.
Gutierrez dedi: Akın dil ve Modadil öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Modadilin hangi kitabını önerirsiniz çünkü bayağı çeşidi var.