YDT tercih listesi nasıl?

Sıralamam 42K.
Böyle bir liste yaptım fikirlerinizi merak ediyorum. İngilizce tercümanlık istiyorum ama Sivas veya Erzincan gibi şehirlerde okumanın bana ne gibi eksileri olur? Dil edebiyat güzel yerler geliyor ama dil edebiyat istemiyorum, keşke sevseydim de gitseydim güzel şehirlere ama bana göre değil.
Listeyi düzeltecek olsanız nasıl düzeltirdiniz?

IMG_20250728_221952.jpg

Bu arada açıköğretimden ikinci veya üçüncü bir bölüm daha bitireceğim ama kötü bir şehirde okuyup iş deneyimi elde edememek beni düşündürüyor.

Sıralamam 42K.
Böyle bir liste yaptım fikirlerinizi merak ediyorum. İngilizce tercümanlık istiyorum ama Sivas veya Erzincan gibi şehirlerde okumanın bana ne gibi eksileri olur? Dil edebiyat güzel yerler geliyor ama dil edebiyat istemiyorum, keşke sevseydim de gitseydim güzel şehirlere ama bana göre değil.

Eki Görüntüle 2544645

Bu arada açıköğretimden ikinci veya üçüncü bir bölüm daha bitireceğim ama kötü bir şehirde okuyup iş deneyimi elde edememek beni düşündürüyor.

Sivas ve Erzurum'da kışın donarsınız eğlenmek isterseniz eğlenecek yerler yok başka eksisi yok bir de KYK'ları eskiydi galiba.

Sıralamam 42K.

Eki Görüntüle 2544645

Hocam başka bir dilin tercümanlığında okumak için o dili bilmek gerekirmi yoksa orada öğretiyorlarmı?

Hocam başka bir dilin tercümanlığında okumak için o dili bilmek gerekirmi yoksa orada öğretiyorlar mı?

Bazı okullar Almanca tercümanlık için sınava Almanca'dan alıyor ona dikkat et, diğer diller için de geçerli.
Hazırlık genelde tüm okullarda var yani dili öğretiyorlar.

İş deneyimi olarak bu iller yerine turistik illerimizi seçerseniz daha iyi olur.

Mersin'in havasını hiç sevmiyorum onun dışında da bir yer gelmiyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı