YDT ve YDS farkı nedir?

Günlük kaç saat ayırabileceğinize ve temelinize bağlı, temel grammer konularını biliyor musunuz mesela? Çıkmış YDS sorularını çıkartıp bir çözmeyi deneyin ondan sonra bir kampa başvurun, seviyenizi bilmeden kamp almayın.
Bu sınavlarda iş okuduğunu anlamada bittiği için her gün düzenli makale vs. okunmalı ve her gün mutlaka yeni kelimeler öğrenilmeli mesela, zor bir süreç.
Sorum tam olarak o değildi hocam YDT'ye çalışan birisi YDS'de 70 puan alabilir mi gibi bi sorum var. Şu an kursa gidecek imkanım yok. Evden yapmaya çalışıyorum. Bunuda Benim Hocam Youtube kanalındaki YDT kampından yapıcağım. Konu dağılımı farklı mı diye merak ettim.

Sorum tam olarak o değildi hocam YDT'ye çalışan birisi YDS'de 70 puan alabilir mi gibi bir sorum var. Şu an kursa gidecek imkanım yok. Evden yapmaya çalışıyorum. Bunu da Benim Hocam YouTube kanalındaki YDT kampından yapacağım. Konu dağılımı farklı mı diye merak ettim.

Alır hocam konular aynı konu sadece zorluk seviyesi farklı ama ben size Hakkı Hocanın YouTube'daki kampını öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı