YDT'de 0 net ile başlayıp yetişebilmek mümkün mü?

whobesuchamisfit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Hedefim Ankara Üniversitesinde bir dil bölümüne yerleşebilmek. 0 net ile başlayıp 2026 YDT'ye kadar yetişebilmem mümkün müdür, nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

Teşekkürler.

Bende dilciyim ve sıkı çalışma ile herşey mümkün dostum. Çalışmaktan vazgeçmeyeceksin o zaman mümkün olur. 0 netin varsa büyük bir kelime eksiğin ve grammer eksiğin vardır. Meb'in yayınladığı vocabulary kitabına çalış ve youtube dan grammer çalış. Kitap olarak ELS önerebilirim.

Bende dilciyim ve sıkı çalışma ile her şey mümkün dostum. Çalışmaktan vazgeçmeyeceksin o zaman mümkün olur.

Hocam kaynak önerileriniz var mıdır veya çalışırken neye ağırlık vermeliyim ve son olarak defter düzeni konusunda kafam çok karışıyor webte de çok alternatif var siz nasıl yapıyorsunuz acaba?

Hocam kaynak önerileriniz var mıdır veya çalışırken neye ağırlık vermeliyim ve son olarak defter düzeni konusunda kafam çok karışıyor webte de çok alternatif var siz nasıl yapıyorsunuz acaba?

Kaynak olarak els kullanıyorum ve memnunum. Ben not kağıtlarına kelimeleri yazıyorum ve duvarıma asıyorum. Böylelikle hep gözümün önünde oluyorlar. Haftada 1 deneme çözüyorum zaten els in denemeleri var.

Hocam YouTuber birisi sıfırdan başlayan birisi için English grammar today kitabını önermişti. Öncelikle bu kitaptaki çalışma düzeninde tüm kitabı bitirmemiz mi gerekir çünkü yaklaşık 600 sayfa grammar. Veya sizin önerebileceğiniz farklı bir kaynak var mıdır? Ne olursa olsun tüm grammar konuları bitmeden diğerlerine geçilmemesi mi gerekir acaba? En son A2 kursunu bitirmiştim temel düzeyde kendimi ifade edebilme ve kelime haznemde fazladan kelime var ama kağıt üzerinde kurallı bir şekilde cümle kurma veya soru çözmede grammarda çok hata yaptığımı söylemişti kurs hocam.

Hocam grammer'de çok fazla boğulmamanızı öneririm. Ortalama bir grammer bilgisi yeterli olacaktır. Yakınlarımda grammeri kötü olup kelime ve okuma becerisi ile 75 net yapan insanlar var.

Hocam Grammer'de çok fazla boğulmamanızı öneririm. Ortalama bir grammer bilgisi yeterli olacaktır. Yakınlarımda grammeri kötü olup kelime ve okuma becerisi ile 75 net yapan insanlar var.

Anladım hocam normal düzeyde sosyal medya veya bloglardaki yazıları anlayabiliyorum fakat sınavda neredeyse hiç anlayamıyorum. Son cümlenizdeki becerilere odaklanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…