unavailable Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Ağustos 2023 #1 Bir psikopatlık yapmak ve yabancı dili bırakıp 0'dan AYT-TYT için dershaneye yazılmak istiyorum. Ne kadar zorlar ve sizce başarılabilir mi? (Yazılacağım dershanenin adı tümay)
Bir psikopatlık yapmak ve yabancı dili bırakıp 0'dan AYT-TYT için dershaneye yazılmak istiyorum. Ne kadar zorlar ve sizce başarılabilir mi? (Yazılacağım dershanenin adı tümay)
MinikTurp Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Hedefine ve çalışmana göre değişir tyt temelin varsa işin daha kolay.
R Raoul Duke Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 Ben de bunu düşünüyorum. Her şey çalışmaya bağlı. Ben dil de fazla grammar calismiyorum. Ea gecsem orda da matematiğe çalışmayabilirim
Ben de bunu düşünüyorum. Her şey çalışmaya bağlı. Ben dil de fazla grammar calismiyorum. Ea gecsem orda da matematiğe çalışmayabilirim
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 1 Ağustos 2023 #4 İstediğiniz meslek hangi bölümden alıyorsa o bölüm üzerinden uğraşmanızı tavsiye ederim. Dil bölümünde istediğiniz meslek yoksa çok da uğraşmanızın mantığı yok.
İstediğiniz meslek hangi bölümden alıyorsa o bölüm üzerinden uğraşmanızı tavsiye ederim. Dil bölümünde istediğiniz meslek yoksa çok da uğraşmanızın mantığı yok.