Yedeği Alınan Oyun Farklı Steam Hesabında Kullanılabilir mi?

Emre KARAN

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Matematik Öğretmeni
Merhabalar. Sorum şu; benim ve arkadaşımın sahip olduğu bir oyun var. Arkadaşım bilgisayarına format attı ve oyunun boyutu çok büyük olduğundan yüklemeye üşeniyor. Ben bu oyunu kendi Steam hesabımdan yedek alıp arkadaşıma götürsem, kendi hesabından benim oluşturduğum yedeği kullanabilir mi?

Oyuna sahipse oynayabilir. Yedekden geri yükleme yapması gerekli.

Oyuna sahipse oynayabilir. Yedekden geri yükleme yapması gerekli.

Teşekkür ediyorum. Yedeğimi kendi bilgisayarımda kurarken kurulum sonunda, "bu oyuna ancak kendi hesabınızdan erişilebilir " benzeri bir mesaj gördüm tam olarak hatırlamıyorum veya yanlış anladım. Emin olmak için sordum. Tekrardan teşekkürler.

Yeni konu açmak istemedim ondan buraya soruyorum kusura bakmayın. Steam de cs go oyununun yedeğini aldım. Şimdi yedekten yükleme yaparsam oyun default ayarlarıyla kurulmuş olacak sanırım değil mi? Yani yaptığım kişiselleştirmeler olmadan sıfır ayarında ilk satın aldığımdaki gibi kuruluyor değil mi?

Hayır. STEAM Cloud'da kaldığı için ayarlar geri gelecektir

Cevap için çol teşekkür ederim. Peki oyunu silip indirmeden sıfır ayarına getirme yolu var mı acaba? Bu arada bahsettiğim ayarlar klavye, fare, görüntü ve aim ayarlari gibi seyler.

Son düzenleme:
Yerel Disk (C > Program Files (x86) > Steam > userdata > [Steam 3 ID] > 730 > local > cfg içindeki dosyaları silerseniz oyun ilk baştaki kurduğunuz gibi olurması gerekir. En azından ben öyle biliyorum

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…