ulkucu34 Femtopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #21 N3F3S dedi: Hort gibi olmasın da hocam çıktı mı size acaba son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Bana çıkmadı er olarak Şanlıurfaya gidiyorum ulkucu34 dedi: Bana çıkmadı er olarak Şanlıurfaya gidiyorum Genişletmek için tıkla... Ek olarak da en çok çıkan bölümler sağlık, besyo ve itfaiye gibi bölümler ama çok alakasız kişilere çıktı bence yedek.
N3F3S dedi: Hort gibi olmasın da hocam çıktı mı size acaba son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Bana çıkmadı er olarak Şanlıurfaya gidiyorum ulkucu34 dedi: Bana çıkmadı er olarak Şanlıurfaya gidiyorum Genişletmek için tıkla... Ek olarak da en çok çıkan bölümler sağlık, besyo ve itfaiye gibi bölümler ama çok alakasız kişilere çıktı bence yedek.
A ahmetgbs12 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #22 N3F3S dedi: Hort gibi olmasın da hocam çıktı mı size acaba son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Çıktı yedek astsubay.
N3F3S dedi: Hort gibi olmasın da hocam çıktı mı size acaba son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Çıktı yedek astsubay.
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 737 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #23 ulkucu34 dedi: Bana çıkmadı er olarak Şanlıurfaya gidiyorum Ek olarak da en çok çıkan bölümler sağlık, besyo ve itfaiye gibi bölümler ama çok alakasız kişilere çıktı bence yedek. Genişletmek için tıkla... ahmetgbs12 dedi: Çıktı yedek astsubay. Genişletmek için tıkla... Bölümler neydi acaba?
ulkucu34 dedi: Bana çıkmadı er olarak Şanlıurfaya gidiyorum Ek olarak da en çok çıkan bölümler sağlık, besyo ve itfaiye gibi bölümler ama çok alakasız kişilere çıktı bence yedek. Genişletmek için tıkla... ahmetgbs12 dedi: Çıktı yedek astsubay. Genişletmek için tıkla... Bölümler neydi acaba?
A ahmetgbs12 Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #24 N3F3S dedi: Bölümler neydi acaba? Genişletmek için tıkla... Otomotiv benim teknik ve sağlık çok çıktı.
N3F3S dedi: Bölümler neydi acaba? Genişletmek için tıkla... Otomotiv benim teknik ve sağlık çok çıktı.