Yedek astsubay nasıl olunur?

Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar askerlik görevimi yerine getirmek için tecili bozdum, ardından aile hekimime göründüm sonrasında askerlik şubesiyle görüştüm, başvurumu da e-Devlet'ten yapabileceğim söylendi, ancak nasıl yapacağım? Ve başvuru durumumu nasıl öğrenebilirim?

Ön lisans mezunuyum.

Arkadaşlar askerlik görevimi yerine getirmek için tecili bozdum, ardından aile hekimime göründüm sonrasında askerlik şubesiyle görüştüm, başvurumu da e-Devlet'ten yapabileceğim söylendi, ancak nasıl yapacağım? Ve başvuru durumumu nasıl öğrenebilirim?

Ön lisans mezunuyum.

Burada süreç anlatılıyor. Muhtemelen başvuru sırasında seçilebilen birşeydir.
Maddi durum nedeniyle yedek astsubaylık tercih edeceksen ilk birkaç ay kursu vardır, öğrenci maaşı alırsın. Bu durumu iyi araştır derim.

Burada süreç anlatılıyor. Muhtemelen başvuru sırasında seçilebilen birşeydir.
Maddi durum nedeniyle yedek astsubaylık tercih edeceksen ilk birkaç ay kursu vardır, öğrenci maaşı alırsın. Bu durumu iyi araştır derim.
Hocam canım sadece 12 ay askerlik yapmak istiyor, bu fikri arkadaşa anlattığımda maaş işinden bahsetti, ama sadece askerlik yapmak için istiyorum. :D

İlk başvuruda seçemedim ama sanırım celp döneminde seçiliyor.

Yedek astsubaylık çıkıp çıkmadığını öğrenmeden tecil ettirdiniz değil mi? Uzmanlık için mi hazırlanıyorsunuz ve bölümünüz neydi?
Aynen, sağlıkocağına gidip geldikten sonra sistemde çıkıyor, bedelli mi? Normal mi? Yedek astsubay mı? oradan seçebilirsin. Ben yedeği seçtim sonradan tecil ettirdim, bölümüm önlisans Tıbbi Görüntüleme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı