Kimmich Mentality Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Şu an halihazırda XPG Summoner kullanıyorum yedek olarak bir klavye almayı düşünüyorum hazır indirimler varken hangi model alınmalı sizce? E-YOOSO Z686. E-YOOSO Z11t. E-YOOSO Z94.
Şu an halihazırda XPG Summoner kullanıyorum yedek olarak bir klavye almayı düşünüyorum hazır indirimler varken hangi model alınmalı sizce? E-YOOSO Z686. E-YOOSO Z11t. E-YOOSO Z94.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 13 Temmuz 2024 #2 Kimmich Mentality dedi: Şu an halihazırda XPG Summoner kullanıyorum yedek olarak bir klavye almayı düşünüyorum hazır indirimler varken hangi model alınmalı sizce? E-YOOSO Z686. E-YOOSO Z11t. E-YOOSO Z94. Genişletmek için tıkla... Eğer XPG summoner mini kullanıyorsunuz bu yedek klavyeler ondan daha iyi haberiniz olsun. Ve en iyi alternatif Z686.
Kimmich Mentality dedi: Şu an halihazırda XPG Summoner kullanıyorum yedek olarak bir klavye almayı düşünüyorum hazır indirimler varken hangi model alınmalı sizce? E-YOOSO Z686. E-YOOSO Z11t. E-YOOSO Z94. Genişletmek için tıkla... Eğer XPG summoner mini kullanıyorsunuz bu yedek klavyeler ondan daha iyi haberiniz olsun. Ve en iyi alternatif Z686.
Kimmich Mentality Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 Monarch Leviathan dedi: Eğer XPG summoner mini kullanıyorsunuz bu yedek klavyeler ondan daha iyi haberiniz olsun. Ve en iyi alternatif Z686. Genişletmek için tıkla... Tam modelini kullanıyorum hocam mini olanını değil, yedekte olsun diye bir tane almayı düşünüyorum öneriniz için Sağ olun.
Monarch Leviathan dedi: Eğer XPG summoner mini kullanıyorsunuz bu yedek klavyeler ondan daha iyi haberiniz olsun. Ve en iyi alternatif Z686. Genişletmek için tıkla... Tam modelini kullanıyorum hocam mini olanını değil, yedekte olsun diye bir tane almayı düşünüyorum öneriniz için Sağ olun.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.077 Çözümler 6 13 Temmuz 2024 #4 Kimmich Mentality dedi: Tam modelini kullanıyorum hocam mini olanını değil, yedekte olsun diye bir tane almayı düşünüyorum öneriniz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Şu an Z11t sipariş ettim. Summoner mini kullanıyorum bunu satacağım.
Kimmich Mentality dedi: Tam modelini kullanıyorum hocam mini olanını değil, yedekte olsun diye bir tane almayı düşünüyorum öneriniz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Şu an Z11t sipariş ettim. Summoner mini kullanıyorum bunu satacağım.