"Yedek parça sağlandığında tamire kaldığı yerden devam edilecektir" ne demek?

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, ASUS monitörü servise gönderdim bugün böyle bir şey gördüm. Bu ne demek? Ve kaç gün sürer bir de alalı 1 yıl oldu değişim talep edebilir miyim?

Görünüşe göre yazmayı biliyorsun o zaman okumayı da biliyorsundur, aynı yazıldığı gibi adamların ellerine gerekli parça gelince tamirine devam edecekler sen neyi soruyorsun ben anlamadım.

Görünüşe göre yazmayı biliyorsun o zaman okumayı da biliyorsundur, aynı yazıldığı gibi adamların ellerine gerekli parça gelince tamirine devam edecekler sen neyi soruyorsun ben anlamadım.

Hocam değişim istesem yaparlar mı sanırım 6 ay geçince yapılmıyor bende 1 sene önce aldım değişim yapılır mı bir de tahminen ne kadar sürer?

Hocam değişim istesem yaparlar mı sanırım 6 ay geçince yapılmıyor bende 1 sene önce aldım değişim yapılır mı bir de tahminen ne kadar sürer?
İlk 6 ayda bozulan ürün kusurlu satıldığı kabul edilir ve müşteri ne talep ederse onu yapmak zorundalar (iade değişim onarım gibi). Ancak sen alalı 1 sene olduğu için onlar ne ki uygun görürse onu yaparlar.
Burada da onarım yapıldığı görülüyor ve sanırım orda parça beklediklerini yazdıklarına göre büyük ihtimalle parça bekliyor olabilirler ama tam emin olamadım(!).

Tamamdır arayıp öğreneceğim

Hocam merhaba tekrardan, aradım tamir yapılacakmış 6 ay geçtiği için parça bekliyorlarmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…