Yedek Philips Hue Bridge Adaptörü var mı?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
63.186
Makaleler
2
Çözümler
29
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Kedi kemirmesi sonucu kablo sayısız yerinden iptal durumda. Hue Bridge için internette yedek adaptör satışı da göremedim. Başına gelen, adaptör alan oldu mu daha önce? Replacement olarak yurtdışı sitelerde gördüm ama yerli sitelerde göremedim.

İnternet üzerinden Philips Hue Bridge bakarken canımı sıkan bir nokta satılan ürünün sürümünün belirtilmemesi oldu İlk sürüm Hue Bridge'in desteği sona eriyor ufaktan. İndirim derken eskisini almayalım diye tedirgin oluyor insan. Neyse ki ilk sürüm yuvarlak, diğer sürümler kareymiş. Ama v2 ve v3 farkını yine ayırt edemiyorum şu an uzaktan.

Şimdi yeni Bridge için 400 TL harcamak hoş gelmedi, ya adaptör alacağım ya kabloyu bir şekilde onaracağım. Yeni adaptör olsa içim daha rahat olacak.
 
Yeni kablo lehimleseniz?
Yani kedinin mikroçipi ısırmadığını varsayıyorum. Sadece kablo hasarlı, değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bahsettiğiniz adaptör ve kablosu bu şekilde ise, adaptör kablosunu herhangi bir elektrikçi tamir edebilir. Genel olarak benzer uçlar piyasada kullanılıyor. Fotoğraftan yola çıkarak yorumlarsak; bu kablo DC ucu, bir nevi laptop şarj ucu gibi, ya da biraz daha kalın duruyor.


1592915906609.png
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı