Yedek Samsung hard disk kapanıp açılıyor

mete5323

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Benim bilgisayarımda bir tane SSD bir tane de hard disk var ama hard diskim 4-5 saat PC'ye bakınca kendi kendine kapanıp açılıyor. Diskin sağlık durumu iyi. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Ekran Görüntüsü (4).png

Selam arkadaşlar. Benim bilgisayarımda bir tane SSD bir tane de hard disk var ama hard diskim 4-5 saat PC'ye bakınca kendi kendine kapanıp açılıyor. Diskin sağlık durumu iyi. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 1163550

Denetim Masası güç seçeneklerinden kullandığınız planın yanındaki plan ayarlarını değiştire tıklayın.
Açılan ekranda gelişmiş güç seçenekleri altında sabit diskin kapanış zamanını bulun ve hiçbir zaman yapın ve deneyin.

Disk kullanılıyorken de kapanıyor mu?
yok anlık kapanıyor tekrar açılıyor sonra ama rahatsız ediyor
Denetim Masası güç seçeneklerinden kullandığınız planın yanındaki plan ayarlarını değiştire tıklayın.
Açılan ekranda gelişmiş güç seçenekleri altında sabit diskin kapanış zamanını bulun ve hiçbir zaman yapın ve deneyin.
tamam teşekkür ederim yardımın için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı