Yedek subay olarak askerlik yapmak

Kalbi delik olan, çapraz bağları kopmuş olan , çarpıntısı olan... ne adamları alıyorlar bir bilsen
Reis bana da yardımcı olabilir misin lütfen. Lisans mezunuyum kpss ye girdim dış kaynaktan muvazzzaf subaylığa başvuru yaptım olmazsa yedek subaylığıda deneyeceğim ama ayağımın altında belirgin bir çukur yok biraz düztaban gibi duruyor bu durum hakkında bilgin var mı. Ayağımla ilgili hiçbir şikayetim yok 1 km bile koşabilirim şu ana kadarda hiç ağrım olmadı ama düz taban gibi duruyor bu nasıl değerlendiriyor ve yedek subay boy şartı minimum kaç olmalı.

YD SBY lıkta boy kilo şartı yok. Belki hastalık derecesinde zayıfsan olabilir. Mevzu tamamen iş gücüne bakıyor. Bölüm olarak sana talep varsa alınıyorsun.

Doktorunla görüşüp rica etsen bile onay alabilirsin. Zaten muayeneden geçtikten sonrası önemli değil. Askeriyede kimse sana neyin var diye bakmıyor. Benim olduğum dönemde sıkıntısı olup muayeneden nasıl geçmiş dediğimiz insan çok vardı.

Düz taban mevzusunun değerlendirilmesini bilmiyorum ama duyduğuma göre eskiye göre daha göz ardı ediliyor. En kötü doktorunla konuş, gerçekten ihtiyacın olduğunu söyle. Onay verir illa. Onlar da çok dert etmiyor.

@İstanbulBeyefendisi1 önemli olan okuduğun bölüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…