Yedek subaylık seçimi neye göre yapılıyor?

Zamanında çok araştırdım hocam. Bir sürü kaynakta okudum ve birkaç konuştuğum askerden de bunu duydum.
Kaynak olarak her zaman askeralma kanununu baz alın hocam. Çünkü bu gibi konularda muvazzaf olarak askerlik yapanlar ya da başkaları yanlış biliyorlar ve yönlendiriyorlar. En mantıklısı bir askerlik şubesine sormak.

Okuduğun bölüm bir etkendir, TSK nın ihtiyacı bir etkendir, ben mekatronik mühendisliğini mezunuyum tankçı yaptılar şuan nöbetten yazıyorum

Hayırlı teskereler

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim peki takribi ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı?
@imnotagamer @374530 @Tearz @WallyWest619 @Ali.Çimen @Coolkaan123 @Yusuf Kerim
Önümüzdeki ana celp ne zmaan açıklanıyorsa o zaman açıklanır. Misal önümüzde ağustos celbi var. Temmuzda gideceklerle beraber açıklanır diye tahmin ediyorum. Çünkü değişmediyse hep böyle olmuştu. Ana celbin ilk celbinde alırlar yedekleri.

Ağa çıktı mı?
Benimki en erken Kasım'a doğru açıklanacak ilk celp olarak Kasım'ı seçtim. Yedek subaylıktan pek umudum yok onun için bayağı bir şans lazım da belki yedek astsubaylık çıkar

Benimki en erken Kasım'a doğru açıklanacak ilk celp olarak Kasım'ı seçtim. Yedek subaylıktan pek umudum yok onun için bayağı bir şans lazım da belki yedek astsubaylık çıkar
Kral neresi çıktı ve ne çıktı

Kral neresi çıktı ve ne çıktı
Bence hiçbir şartı yok. Orada yazan şartların hepsi göstermelik. Hemşireyim.(Ortalama 3.4) Aynı bölümde 2.5 Ortalama ile çıkanlar olmuş. Bana hayır dememe rağmen Komando Er çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…