willkommen Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 508 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Şimdiden UPS için yedek akü alsam, kenarda beklese bu aküler, sıkıntı olur mu? Sürekli zam geliyor diye yedeklemek istedim.
Merhaba. Şimdiden UPS için yedek akü alsam, kenarda beklese bu aküler, sıkıntı olur mu? Sürekli zam geliyor diye yedeklemek istedim.
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.404 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #2 willkommen dedi: Merhaba. Şimdiden UPS için yedek akü alsam, kenarda beklese bu aküler, sıkıntı olur mu? Sürekli zam geliyor diye yedeklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Aküler kenarda durur iken ölebilir eğer yakın zamanda değişmeyeceksen alma bence.
willkommen dedi: Merhaba. Şimdiden UPS için yedek akü alsam, kenarda beklese bu aküler, sıkıntı olur mu? Sürekli zam geliyor diye yedeklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Aküler kenarda durur iken ölebilir eğer yakın zamanda değişmeyeceksen alma bence.