Ksgbw21 Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Merhaba. Bir sunucu üzerinden yedekleri tutuyoruz fakat sunucuda bulunan diske bir şey olursa o yedeklere bir daha ulaşamayacağız. Bunun için taşınabilir hard disk alıp günlük olarak o hard diske atmayı düşünüyorum. Daha basit bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2023
Merhaba. Bir sunucu üzerinden yedekleri tutuyoruz fakat sunucuda bulunan diske bir şey olursa o yedeklere bir daha ulaşamayacağız. Bunun için taşınabilir hard disk alıp günlük olarak o hard diske atmayı düşünüyorum. Daha basit bir yolu var mıdır?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 10 Kasım 2023 #2 RAID 1, buradan bilgi edinebilirsiniz. RAID Nedir, Nasıl Yapılır? Tek sürücüye oranla daha fazla hız yada güvenlik getirisi sunan RAID uygulamalarının nasıl yapıldığını anlatan detaylı bir rehber hazırladık. Mekanik www.technopat.net
RAID 1, buradan bilgi edinebilirsiniz. RAID Nedir, Nasıl Yapılır? Tek sürücüye oranla daha fazla hız yada güvenlik getirisi sunan RAID uygulamalarının nasıl yapıldığını anlatan detaylı bir rehber hazırladık. Mekanik www.technopat.net
Ksgbw21 Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #3 Marix dedi: RAID 1, buradan bilgi edinebilirsiniz. RAID Nedir, Nasıl Yapılır? Tek sürücüye oranla daha fazla hız yada güvenlik getirisi sunan RAID uygulamalarının nasıl yapıldığını anlatan detaylı bir rehber hazırladık. Mekanik www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Güzel bir uygulamaymış ama benim bunu pratiğe dökmem zor olur
Marix dedi: RAID 1, buradan bilgi edinebilirsiniz. RAID Nedir, Nasıl Yapılır? Tek sürücüye oranla daha fazla hız yada güvenlik getirisi sunan RAID uygulamalarının nasıl yapıldığını anlatan detaylı bir rehber hazırladık. Mekanik www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Güzel bir uygulamaymış ama benim bunu pratiğe dökmem zor olur
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 10 Kasım 2023 #4 Ksgbw21 dedi: Güzel bir uygulamaymış ama benim bunu pratiğe dökmem zor olur Genişletmek için tıkla... Yani yedekleme güvenliği için bir sistem, tabii bir kurulum işlemi gerekiyor.
Ksgbw21 dedi: Güzel bir uygulamaymış ama benim bunu pratiğe dökmem zor olur Genişletmek için tıkla... Yani yedekleme güvenliği için bir sistem, tabii bir kurulum işlemi gerekiyor.