13th Patronus
Megapat
Arkadaşlar merhaba, bundan 3-4 gün önce bilgisayarımı sıfırladım. Bilgisayarımı sıfırlamadan önce de Steam'in ekran görüntülerinin bulunduğu klasörü yedekledim. Yedeklemiş olduğum bu klasörü Steam'e aktarmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Amacım, yedeklemiş olduğum bu ekran görüntülerini Steam uygulaması üzerinden ekran görüntüleri kısmından görmek. Bulut depolamasına kaydedilen ekran görüntüleri gibi oyunun ekran görüntüleri sayfasında onların gözükmesini istiyorum.
Düzenleme: Fotoğraf ekledim. Eklemiş olduğum bu kısımda eskiden ekran görüntülerini doğrudan görebiliyorken şu an sadece buluta kaydetmiş olduğum ekran görüntülerini görebilmekteyim. Ben ise buluta kaydetmediğim yedeklediğim ekran görüntülerinin de burada yer almasını istiyorum.
Düzenleme: Fotoğraf ekledim. Eklemiş olduğum bu kısımda eskiden ekran görüntülerini doğrudan görebiliyorken şu an sadece buluta kaydetmiş olduğum ekran görüntülerini görebilmekteyim. Ben ise buluta kaydetmediğim yedeklediğim ekran görüntülerinin de burada yer almasını istiyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: