Merhaba herkese öncelikle sıralamam tutuyor tercih listeme eklemeli miyim, makine mühendisliği iyi midir yedtepenin? Yarım bursla gideceğim gidersem o parayı hak eder mi?
Teşekkürler.
Merhaba herkese öncelikle sıralamam tutuyor tercih listeme eklemeli miyim, makine mühendisliği iyi midir yedtepenin? Yarım bursla gideceğim gidersem o parayı hak eder mi?
Teşekkürler.
ODTÜ İTÜ vs dışında devlete gitmeyi düşünmedim hiç ki zaten ODTÜ İTÜ tutmuyor o yüzden özel yazmayı düşünüyorum, rahat derken neyi kastettiniz, makine için başka öneriniz var mı?
Burslu gitmiyorsan mezuna bırak derim. Burslu gitmek istiyorsan gitme bence. Marmara üni, gebze teknik, gazi üniversitesi vs. de düşünebilirsin. İyice araştır.
İlla ODTÜ, İTÜ istersen mezuna bırakadabilirsin.
Teşekkürler.
Ben bu ay uluslararası ticaretten mezun oldum genel olarak hocalardan ve üniversiteden memnundum, mühendislik öğrencileri de memnun gibi. Parası özellikle geçen sene bence abartılı bir şekilde arttı fakat karşılayabiliyorsanız ve sizin için sıkıntı yaratmayacaksa olabilir.
Burslu gitmiyorsan mezuna bırak derim. Burslu gitmek istiyorsan gitme bence. Marmara üniversite, gebze teknik, Gazi Üniversitesi vs. de düşünebilirsin. İyice araştır.
İlla ODTÜ, İTÜ istersen mezuna bırakadabilirsin.
Ben bu ay uluslararası ticaretten mezun oldum genel olarak hocalardan ve üniversiteden memnundum, mühendislik öğrencileri de memnun gibi. Parası özellikle geçen sene bence abartılı bir şekilde arttı fakat karşılayabiliyorsanız ve sizin için sıkıntı yaratmayacaksa olabilir.
300k lık bir fiyat vereceğim. Yurt dışı imkanları, akademik kadro ve de çıktıktan sonraki iş bulma durumunda sıkıntı yaşar mıyım, Yeditepenin adı geçer mi
300klık bir fiyat vereceğim. Yurt dışı imkanları, akademik kadro ve de çıktıktan sonraki iş bulma durumunda sıkıntı yaşar mıyım, Yeditepe'nin adı geçer mi?
Cidden yüksek bir meblağ olmuş, dediğim gibi bütçenizde sıkıntı yaratmayacaksa anca olabilir. Gelecek senelerde bu fiyatın çok daha artacağını da unutmamanız lazım tabii ki. Yurt dışı imkanları olarak Erasmus ve Çince gibi bazı dil derslerinin sağladığı yurt dışı yaz kampı imkanları mevcut. İş bulma durumu olarak da örneğin ben 2 haftadır iş arayışındayım bir mülakata girdim ve 12 yere başvuru yapıp 3'ünden red yedim fakat bu tabii benim de ortalama bir öğrenci olmamdan kaynaklanabilir. Çalışkan öğrencilere çok daha iyi imkanlar sağlanabiliyor ve öğrenciler üniversite biter bitmez iş bulabiliyor gibi. 3.sınıf itibarıyla uzun dönemli staj yapıp şu an büyük firmaların çalışanları da olan tanıdıklarım var. Biraz size bağlı yani o durum.