Stres yaratacak unsurlar nelerdir hocam ?Özel üniversite strestir ama kendinize güveniyorsanız Yeditepe Üniversitesi hem eğitim hem imkan olarak çok güzel bir üniversitedir.
Ben tercih yapmam gerekseydi önceliği devlet üniversitesini seçerdim.
@Kwanon, sizin yerinizde olsam Yeditepe'yi tercih etmezdim çünkü eğitim-öğretim sürecinizde, bölümü bitiremezseniz bursunuz kesiliyor ve makine mühendisliği de dört sene içerisinde bitirilebilecek bir bölüm değil. Çok çalışıp bitirirseniz orasını bilemem de Marmara da kötü üniversite değil.
@Kwanon, 5 yıl içinde bitirmek zorunda mısınız? Yoksa 5. seneye sarkarsa mı YÖK bursunuz kesiliyor?
@Kwanon, anlıyorum. Aslında Yeditepe Üniversitesi de fena değildir ve dediğiniz gibi burs 5 sene geçerliyse bir bakılabilir. Akademik kadrosunu da YÖK Atlas'ı sitesinden kontrol edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.