Yeditepe makine vs Marmara makine

Kwanon

Hectopat
Daha fazla  
Yeditepe makine burslu mu yoksa Marmara makine ( mühendislik fakültesi ) mi? Ulaşım açısından problemim yok.

Özel üniversite strestir ama kendinize güveniyorsanız Yeditepe Üniversitesi hem eğitim hem imkan olarak çok güzel bir üniversitedir.

Ben tercih yapmam gerekseydi önceliği devlet üniversitesini seçerdim.

Özel üniversite strestir ama kendinize güveniyorsanız Yeditepe Üniversitesi hem eğitim hem imkan olarak çok güzel bir üniversitedir.

Ben tercih yapmam gerekseydi önceliği devlet üniversitesini seçerdim.
Stres yaratacak unsurlar nelerdir hocam ?

@Kwanon, sizin yerinizde olsam Yeditepe'yi tercih etmezdim çünkü eğitim-öğretim sürecinizde, bölümü bitiremezseniz bursunuz kesiliyor ve makine mühendisliği de dört sene içerisinde bitirilebilecek bir bölüm değil. Çok çalışıp bitirirseniz orasını bilemem de Marmara da kötü üniversite değil.

Lisans programları için 5 yıl süre vermişler hocam.

@Kwanon, 5 yıl içinde bitirmek zorunda mısınız? Yoksa 5. seneye sarkarsa mı YÖK bursunuz kesiliyor?

@Kwanon, anlıyorum. Aslında Yeditepe üniversitesi de fena değildir ve dediğiniz gibi burs 5 sene geçerliyse bir bakılabilir. Akademik kadrosunu da YÖK Atlası sitesinden kontrol edebilirsiniz.

@Kwanon, anlıyorum. Aslında Yeditepe Üniversitesi de fena değildir ve dediğiniz gibi burs 5 sene geçerliyse bir bakılabilir. Akademik kadrosunu da YÖK Atlas'ı sitesinden kontrol edebilirsiniz.

AAA hocam o 5 yıllık süre hazırlık da dahil süreymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…